Σήμερα (29/07) ανακοινώθηκαν οι νέοι Γενικοί Γραμματείς στο Υπουργείο Παιδείας και η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, έκανε στο Facebook την δική της δήλωση.
«Στον κ. Ζώρα και στον κ. Βούτσινο τις ευχαριστίες μου για τα χρόνια που μοιραστήκαμε στο ΥΠΑΙΘΑ και το έργο πο παραδώσαμε», ανέφερε η Ζ. Μακρή.
Αναλυτικά η ανάρτησή της:
Ανακοινώθηκαν, σήμερα, οι αλλαγές στις Γενικές Γραμματείες και στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού καλωσορίζουμε στη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης την Όλγα Καφετζοπούλου και στη Γενική Γραμματεία Ανώτατης Εκπαίδευσης τον Νίκο Παπαϊωάννου. Εύχομαι στους νέους Γενικούς Γραμματείς καλή και εποικοδομητική θητεία και μια εξαιρετική συνεργασία!
Στον κ. Ζώρα και στον κ. Βούτσινο τις ευχαριστίες μου για τα χρόνια που μοιραστήκαμε στο ΥΠΑΙΘΑ και το έργο που παραδώσαμε!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ