Εκπαίδευση 0

Κηφισιά: Τα νεότερα για την υγεία του 9χρονου μαθητή που καταπλακώθηκε από πόρτα

κηφισια
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αναμένεται να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες ώρες καθώς θα υπάρξουν συλλήψεις

Θετικές είναι οι εξελίξεις για τον 9χρονο μαθητή, που τραυματίστηκε σήμερα το μεσημέρι (21/05) από σιδερένια καγκελόπορτα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, το παιδί νοσηλεύεται προληπτικά σε θάλαμο νοσοκομείου χωρίς να έχει εκδηλώσει αιμορραγία και σε σχετικά καλή κλινική κατάσταση. Ωστόσο είναι φοβισμένο και τελεί σε σύγχυση, η οποία μπορεί να οφείλεται στον αρχικό του τρόμο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο σχολείο και στην πόρτα του γίνονταν εργασίες το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου, ενώ ακόμα δεν είναι σαφές κάτω υπό ποιες συνθήκες έπεσε η καγκελόπορτα πάνω στα παιδιά. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες ώρες καθώς θα υπάρξουν συλλήψεις.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς έχουν ήδη προσαχθεί 3 άτομα, τα οποία συμμετείχαν στις κατασκευαστικές εργασίες και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία, ενώ καταθέτουν ο διευθυντής του σχολείου αλλά και δάσκαλοι.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση