Πανεπιστήμιο Κρήτης
Αιτήσεις μέχρι και τη Δευτέρα 13η Μαΐου 2024

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης προκήρυξε τη χορήγηση δεκαέξι (16) υποτροφιών, οκτώ (8) στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών και οκτώ (8) στην Ιατρική Σχολή, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες των ανωτέρω Σχολών του Πανεπιστημίου Κρήτης, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, χωρίς διαγωνισμό, με επιλογή, σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος «Μαρίας Μιχαήλ Μανασσάκη». 

Η διάρκεια της υποτροφίας είναι για ένα (1) έτος, με δυνατότητα ανανέωσης, εφόσον επαρκούν τα έσοδα του κληροδοτήματος και το συνολικό ποσό εκάστης υποτροφίας ανέρχεται σε πέντε χιλιάδες (5.000,00) Ευρώ, ήτοι 416,66€ μηνιαίως. Η χορήγηση της υποτροφίας δεν μπορεί να υπερβεί τα τέσσερα εν’ όλω έτη.

Το κείμενο της προκήρυξης, καθώς και η έντυπη αίτηση και η υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 με το προβλεπόμενο κείμενο, θα καταχωρηθούν στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Κρήτης www.uoc.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία των Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής ή στη Γραμματεία του αντίστοιχου Τμήματος της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, μέσα σε διάστημα σαράντα πέντε (45) ημερών από τη δημοσίευση περίληψης της προκήρυξης αυτής στην εφημερίδα «Εφημερίδα των Συντακτών», μέχρι και την 13η Μαΐου 2024, αίτηση συνοδευόμενη από τα ζητούμενα δικαιολογητικά.

Για την αναλυτική προκήρυξη πατήστε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά στο τηλ. 2810393620 από την κ. Ε. Μπαλάφα καθώς και από τις Γραμματείες των Τμημάτων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έρχεται «βαρύς» καύσωνας στην Αττική: Πάνω από 42°C τις επόμενες ημέρες

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/76

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σαλάτα
Φακόρυζο με πίκλες κρεμμυδιού & καβουρδισμένο αμύγδαλο – Η σαλάτα που (επιτέλους) δε θα σε κουράσει
Είναι μια σαλάτα-γεύμα που συνδυάζει φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, καλά λιπαρά και πολύ γεύση – μια εξαιρετική επιλογή για χορτοφάγους, για όσους...
Φακόρυζο με πίκλες κρεμμυδιού & καβουρδισμένο αμύγδαλο – Η σαλάτα που (επιτέλους) δε θα σε κουράσει
κεμ
Κεμπάπ κοτόπουλου: Ελαφριά, πεντανόστιμη και πρωτεϊνούχα εκδοχή του αγαπημένου πιάτου
Με βάση τον κιμά κοτόπουλου, πλούσια μυρωδικά και λιγότερα λιπαρά, αυτό το πιάτο συνδυάζει μοναδική γεύση με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη
Κεμπάπ κοτόπουλου: Ελαφριά, πεντανόστιμη και πρωτεϊνούχα εκδοχή του αγαπημένου πιάτου
portosalte.png
Πορτοσάλτε για Λεξ: «Πήγαν τριάντα χιλιάδες νέοι και άκουγαν κάτι αθλίους στίχους ενός υποτιθέμενου καλλιτέχνη»!
Οπως στα πολιτικά, έτσι και στα μουσικά του ο Αρης Πορτοσάλτε δικαίως κερδίζει την προσοχή μας
Πορτοσάλτε για Λεξ: «Πήγαν τριάντα χιλιάδες νέοι και άκουγαν κάτι αθλίους στίχους ενός υποτιθέμενου καλλιτέχνη»!