Παλαιστίνη
Η 29η Νοεμβρίου έχει κηρυχθεί από τον ΟΗΕ ως Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό Λαό

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Λάρισας, ενόψει της  αυριανής ημέρας ( η 29η Νοεμβρίου έχει κηρυχθεί από τον ΟΗΕ ως Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό Λαό) καλεί σε Ημέρα Δράσης σε όλα τα σχολεία, ώστε να εκφραστεί η αντίθεσή μας σε κάθε μορφή τρομοκρατίας και η αλληλεγγύη μας στα αθώα θύματα του πολέμου

Ολη η ανακοίνωση του Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας για την 29η Νοεμβρίου

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η 29η Νοεμβρίου έχει κηρυχθεί από τον ΟΗΕ ως Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό Λαό, η οποία φέτος, μετά τις φρικαλεότητες που προκάλεσε η τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς σε άμαχο πλυθυσμό μέσα στο έδαφος του Ισραήλ, αντικειμενικά σημαδεύεται από τη σφαγή που πραγματοποιείται στην περιοχή και ιδιαίτερα στη Γάζα.

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Λάρισας καλεί σε Ημέρα Δράσης σε όλα τα σχολεία, ώστε να εκφραστεί η αντίθεσή μας σε κάθε μορφή τρομοκρατίας και η αλληλεγγύη μας στα αθώα θύματα του πολέμου. Να καταδικαστούν οι εικόνες από βομβαρδισμένα νοσοκομεία, σχολεία, οι εικόνες ομήρων, οι εικόνες νεκρών παιδιών που μας συγκλονίζουν όλους. Να εκφραστεί η απαίτηση να σταματήσει το έγκλημα που συντελείται.

Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, να κάνουν υπόθεση δική τους την πάλη ενάντια στον πόλεμο, τον αγώνα για την Ειρήνη, την Αλληλεγγύη για τους λαούς που αγωνίζονται.

Με τα παιδαγωγικά εργαλεία και την τεράστια πείρα που διαθέτουν, να βρουν τους κατάλληλους τρόπους και τα μέσα ώστε να μιλήσουν στους μαθητές και τις μαθήτριες για τα τραγικά αποτελέσματα των πολέμων και να δώσουν απαντήσεις στα τεράστια ερωτηματικά τους.

Αποτελεί καθήκον όλων μας να στείλουμε ένα συντονισμένο, ηχηρό μήνυμα Ειρήνης και καταδίκης της τρομοκρατίας, από κάθε σχολείο της χώρας!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας αν βρίζετε - ποια είναι τα οφέλη;

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

apth
Θεσσαλονίκη: Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Γκλαβίνη
«Κάτω τα χέρια από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που αγωνίζονται για δημόσια και δωρεάν Παιδεία. Ούτε σκέψη για ιδιωτικά ΑΕΙ»
Θεσσαλονίκη: Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Γκλαβίνη