2ο γυμνασιο ηρακλείου κρήτης
Γυρνά σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες πουλά ημερολόγια 10 ευρώ υποστηρίζοντας ότι είναι για το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, όπου εργάζεται ως φιλόλογος.

Νέο τρόπο για να εξαπατούν τους ανυποψίαστους πολίτες χρησιμοποιούν επιτήδειοι στο Ηράκλειο. Ειδικότερα μια γυναίκα παρουσιάζεται ως κ. Παπαδάκη, γυρνά σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες πουλά ημερολόγια 10 ευρώ υποστηρίζοντας ότι είναι για το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, όπου εργάζεται ως φιλόλογος.

Την απάτη αποκάλυψε μέσω ανάρτησής της στο Facebook η διευθύντρια του σχολείου ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως το 2ο Γυμνάσιο δεν πουλά ημερολόγια για να συγκεντρώσει χρήματα και πως δεν υπάρχει καμία φιλόλογος με αυτό το όνομα.

Όπως αναφέρει η διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου κ. Γραμματική Παλαμούτη στην ανάρτησή της: «Ενημερώθηκα πρόσφατα ότι τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο Ηράκλειο μια γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι ονομάζεται Παπαδάκη και ότι είναι φιλόλογος του 2ου Γυμνασίου. Αυτή η κυρία πουλάει στο όνομα του σχολείου μας ημερολόγια με αντίτιμο 10 ευρώ και λέει στους καταστηματάρχες και στις υπηρεσίες που πηγαίνει, ότι αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για το σχολείο μας.

Ενημερώνω επίσημα ότι στο Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου δεν υπάρχει καμία Φιλόλογος με αυτό το όνομα και ότι σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ημερολόγια για να συγκεντρώσουμε χρήματα. Δυστυχώς, φαίνεται πως κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την ατμόσφαιρα αγάπης και προσφοράς, που επικρατεί το χρονικό διάστημα πριν τα Χριστούγεννα, για προσωπικό όφελος! Παρακαλώ θερμά, να καταγγείλετε την συγκεκριμένη κυρία, όταν την εντοπίσετε, και σε καμία περίπτωση μην αγοράζετε ημερολόγια από αυτήν. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ!».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κύκλωμα «εξαφάνισε» δυο μαθήτριες

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 26/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα