Σάμος: Σε σχέση με τα email των τελευταίων ημερών προς τους νεοδιόριστους συναδέλφους για την “αξιολόγηση”
«Απέναντι στις πρακτικές και πολιτικές που θέλουν να διαλύσουν το δημόσιο σχολείο, απαντάμε αποφασιστικά, ενωμένα, συσπειρωμένοι στο σωματείο μας, αντλώντας δύναμη ο ένας απ’ τον άλλο.»

Με αφορμή τα email που στέλνουν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς για την αξιολόγηση, ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Σάμου επισημαίνει ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι απόλυτα καλυμμένοι να μην πραγματοποιήσουν κανένα βήμα και να μην μπουν σε καμία σχετική τηλεδιάσκεψη, εφόσον συμμετέχουν στην απεργία – αποχή της ΔΟΕ απ’ την ατομική “αξιολόγηση”.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Σάμου

Σε σχέση με τα email των τελευταίων ημερών προς τους νεοδιόριστους συναδέλφους για την “αξιολόγηση”

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Τις τελευταίες ημέρες ήρθαν στα email των συναδέλφων νεοδιόριστων 2 email:

1. Το πρώτο απ’ τη ΔΙΠΕ Σάμου, στο οποίο περιγράφονται τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της ατομικής “αξιολόγησης”.

2. Το δεύτερο απ’ το σύμβουλο των δασκάλων, ο οποίος καλεί τους συναδέλφους σε τηλεδιάσκεψη για την ατομική “αξιολόγηση” την Τετάρτη 15/11.

Δηλώνουμε ότι:

  • Όλοι οι συνάδελφοι είναι απόλυτα καλυμμένοι να μην πραγματοποιήσουν κανένα βήμα και να μην μπουν σε καμία σχετική τηλεδιάσκεψη, εφόσον συμμετέχουν στην απεργία – αποχή της ΔΟΕ απ’ την ατομική “αξιολόγηση”.

Καλούμε:

  • Όλους τους νεοδιόριστους συναδέλφους – καθώς και όποιον άλλο θέλει να παρευρεθεί – στη δεύτερη σύσκεψη του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 15 Νοέμβρη, στις 18.00, στο 1ο Δ.Σ. Σάμου.

Απέναντι στις πρακτικές και πολιτικές που θέλουν να διαλύσουν το δημόσιο σχολείο, απαντάμε αποφασιστικά, ενωμένα, συσπειρωμένοι στο σωματείο μας, αντλώντας δύναμη ο ένας απ’ τον άλλο.

Όλοι μαζί, νεοδιόριστοι και μη, μόνιμοι και αναπληρωτές υπογράφουμε τη δήλωση συμμετοχής στην απεργία – αποχή, συνεχίζουμε τον αγώνα!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ετήσιο τσεκάπ: Οι εξετάσεις που δεν πρέπει να αναβάλλουμε

Πορτοκαλί φανάρι: Τι λέει ο νέος ΚΟΚ

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Δένδιας
Ο Δένδιας επικαλέστηκε λόγια του... Αλιέντε για να χτυπήσει καμπανάκι στο Μαξίμου
Η τοποθέτηση αυτή διατυπώθηκε με τρόπο που διαφοροποιεί τον ίδιο πολιτικά, χωρίς να αφήνει περιθώρια άμεσης αντίδρασης από την κυβερνητική ηγεσία
Ο Δένδιας επικαλέστηκε λόγια του... Αλιέντε για να χτυπήσει καμπανάκι στο Μαξίμου
νεροχύτης
Βουλωμένος νιπτήρας; Το σπιτικό κόλπο με 2 κουταλιές που τον ξεβουλώνει σε λίγα λεπτά
Μαγειρική σόδα και αλάτι αντικαθιστούν τα χημικά και καθαρίζουν το σιφόνι εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια
Βουλωμένος νιπτήρας; Το σπιτικό κόλπο με 2 κουταλιές που τον ξεβουλώνει σε λίγα λεπτά