ΥΠΑΙΘ
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Τα ονόματα των μελών της

Με απόφαση του γενικού γραμματέα τυ Υπουργείου Παιδείας κ.Ι.Κατσαρού, ορίστηκαν τα  μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Παρακολούθησης, Ελέγχου και Συντονισμού του προγράμματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2023-2024 (Κ.Ε.Π.Ε.Σ.) ως εξής: 

1. Νιγιάννης Ανδρέας, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δ/θμιας Εκπ/σης του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., ως Πρόεδρος.

2. Παύλος Πασχάλης, Προϊστάμενος της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., ως Αναπληρωτής Πρόεδρος.

3. Πασχαλίδου Αναστασία, Προϊσταμένη του Τμήματος Α΄-Σπουδών και Εφαρμογής Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., ως μέλος.

4. Αγγελογιαννάκη Μαρία, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, αποσπασμένη στην Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., ως μέλος.

5. Δαναλάτου Μαργαρίτα, μόνιμη διοικητική υπάλληλος κλάδου ΠΕ ΔιοικητικούΟικονομικού της Διεύθυνσης Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης/Τμήμα Α΄-Σπουδών και Εφαρμογής Προγραμμάτων του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., ως μέλος.

Καθήκοντα γραμματέως θα ασκήσει η Κανελλοπούλου Θεόνη, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ86, αποσπασμένη στη Διεύθυνση Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης/Τμήμα Α΄-Σπουδών και Εφαρμογής Προγραμμάτων του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.. 

Έργο της Κ.Ε.Π.Ε.Σ. σύμφωνα με την παρ. 7 της με αρ. πρωτ. 114342/Δ2/12-10-2023 Υ.Α. (ΦΕΚ Β΄ 5999/16-10-2023 - ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΦΕΚ Β’ 6056/19-10-2023) με θέμα: «Οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2023-2024», είναι:

α) η συνολική εποπτεία της Ενισχυτικής Διδασκαλίας,

β) η διενέργεια επιτόπιας εποπτείας στα Σ.Κ.Α.Ε.,

γ) η διαβίβαση στοιχείων στην Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.,

δ) η υποβολή προς το Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. μίας (1) τελικής απολογιστικής έκθεσης αποτελεσμάτων εφαρμογής της Ενισχυτικής Διδασκαλίας.

Οι εργασίες της Κ.Ε.Π.Ε.Σ. διαρκούν μέχρι το πέρας εκτέλεσης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της Πράξης.   Η Κεντρική Επιτροπή Παρακολούθησης, Ελέγχου και Συντονισμού του προγράμματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2023-2024 (Κ.Ε.Π.Ε.Σ.) ορίζεται ως μη αμειβόμενη.

Η απόφαση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα