KATSAROS
Πρόσκληση νεοδιόριστων μελών ΕΕΠ για υποβολή αίτησης απόσπασης

Την Πρόσκληση νεοδιόριστων μελών ΕΕΠ (Κοινωνικών Λειτουργών-ΠΕ30 και Ψυχολόγων-ΠΕ23 ) για υποβολή αίτησης απόσπασης σύμφωνα με το άρθρο 42 του ν. 4722/2020 (Α΄177), κοινοποίησε το ΥΠΑΙΘΑ με το υπ. αριθμ. πρωτ. 92369/Ε4/22-8-2023 έγγραφο του Γ.Γ. ΥΠΑΙΘΑ κου Ιωάννη Κατσαρού.

Σύμφωνα με το έγγραφο, τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) που διορίστηκαν σε Σχολικά Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (Σ.Δ.Ε.Υ.) των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) με το ΦΕΚ 2064/Γ΄/16-08-2023 και εμπίπτουν στις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης της παρ. 1 του άρθρου 13 του π.δ. 50/1996 (Α’ 45) ή του άρθρου 8 του π.δ. 56/2001 (Α’ 47), αντίστοιχα, καθώς και όσοι έχουν, οι ίδιοι ή οι σύζυγοί τους, ποσοστό αναπηρίας 75% και άνω ανεξαρτήτως παθήσεως ή έχουν τέκνα με αναπηρία 67% και άνω, ανεξαρτήτως παθήσεως, μπορούν να υποβάλουν αίτηση απόσπασης για Σ.Δ.Ε.Υ. των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. για το διδακτικό έτος 2023-2024.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από την Τετάρτη 23 έως και τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023.

Δείτε το έγγραφο ΕΔΩ 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γεννησεις
Βύρων Κοτζαμάνης: «Η αύξηση των γεννήσεων στην Ελλάδα έως το 2060 είναι ανέφικτη»
Ο καθηγητής δημογραφίας μιλά για την γήρανση, τη μετανάστευση και τις πολιτικές που χρειάζεται η χώρα για να αντιμετωπίσει το δημογραφικό πρόβλημα
Βύρων Κοτζαμάνης: «Η αύξηση των γεννήσεων στην Ελλάδα έως το 2060 είναι ανέφικτη»