υπουργειο Παιδείας
Προσοχή! Σε κάθε περίπτωση, προϋπόθεση τοποθέτησης σε θέση Διευθυντή σχολικής μονάδας ή Ε.Κ. είναι ο υποψήφιος να συμπληρώνει το υποχρεωτικό ωράριο της θέσης του Διευθυντή στις σχολικές μονάδες και τα Ε.Κ. που δηλώνει

Σήμερα Δευτέρα 10 και αύριο Τρίτη 11 Απριλίου κάνουν τις δηλώσεις προτίμησης σχολείων οι υποψήφιοι διευθυντές σχολικών μονάδων. Κοντολογίς υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη https://schooldirectors.minedu.gov.gr δήλωση τοποθέτησης με σειρά προτίμησης για τις σχολικές μονάδες και τα εργαστηριακά κέντρα που επιθυμούν, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) εργάσιμων ημερών, από 10/04/2023 και ώρα 8:00 π.μ έως 11/04/2023 και ώρα 23:59 (άρθρο 12 της υπ’ αριθμ. Φ.361.22/6/149788/Ε3/2-12-2022 (ΦΕΚ 6141/Β΄/3-12-2022).

Σε κάθε περίπτωση, προϋπόθεση τοποθέτησης σε θέση Διευθυντή σχολικής μονάδας ή Ε.Κ. είναι ο υποψήφιος να συμπληρώνει το υποχρεωτικό ωράριο της θέσης του Διευθυντή στις σχολικές μονάδες και τα Ε.Κ. που δηλώνει (παρ. ε άρθρο 39 του ν.4823/2021).

Η Υπουργική Απόφαση Φ.361.22/6/149788 /Ε3/2-12-2022 προβλέπει ότι «υποψήφιοι που δεν υποβάλουν δήλωση προτίμησης διαγράφονται από τον πίνακα».

Οι τοποθετήσεις των νέων Διευθυντών Σχολείων θα γίνουν από 18 έως 20 Απριλίου. 

Όσοι τοποθετούνται σε θέσεις στελεχών της εκπαίδευσης διαγράφονται, μετά από την έκδοση της απόφασης τοποθέτησης, από τον αξιολογικό πίνακα επιλογής και θεωρείται ότι έχουν αυτοδικαίως παραιτηθεί από άλλη θέση στελέχους της εκπαίδευσης που κατέχουν.

Ωστόσο πολλά παράπονα και επικρίσεις φτάνουν στο alfavita.gr καθώς στη διαδικασία των δηλώσεων προτίμησης  δεν υπάρχει ούτε  ένδειξη που να επιβεβαιώνει ότι η δήλωση είναι επιτυχής ούτε κάποιος Αριθμός Πρωτοκόλλου έτσι ώστε να καθησυχάζεται ο υποψήφιος ότι όλα πήγαν καλά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΑΚΡΥ
Συγκλονιστικό! Δυο γονείς που έχασαν στα Τέμπη το μοναχοπαίδι τους δώρισαν εξοπλισμό στο Τμήμα που η κόρη τους δεν πρόλαβε να τελειώσει!
Προσέφεραν εξοπλισμό για την εκπαίδευση των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος που η κόρη τους δεν πρόλαβε να τελειώσει
Συγκλονιστικό! Δυο γονείς που έχασαν στα Τέμπη το μοναχοπαίδι τους δώρισαν εξοπλισμό στο Τμήμα που η κόρη τους δεν πρόλαβε να τελειώσει!