αξιολογηση
«Δεν παζαρεύουμε το δημόσιο σχολείο»

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου έξω απ' το ΕΠΑΛ των Άνω Λιοσίων η επιτροπή αγώνα των ΣΕΠΕ Ηρώ Κωνσταντοπούλου και ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων,Ζεφυρίου,Φυλής, εκπαιδευτικοί που έτρεξαν από παντού κυριολεκτικά, δήλωσαν ξεκάθαρα στον 1ο επιθεωρητή της περιοχής «πως δεν παζαρεύουμε το δημόσιο σχολείο, δεν παζαρεύουμε ούτε έναν/μια συνάδελφο/ισσα μας, δεν παζαρεύουμε τα παιδιά μας, τη μόρφωσή τους, τις ζωές τους».

Όπως ξεκαθαρίζουν σε σχετική ανακοίνωση οι εκπαιδευτικοί: 

«Ούτε να τολμήσουν! Δεν θα περάσει η διάλυση του δημόσιου σχολείου! Απ’ άκρη σ άκρη σε όλη την Ελλάδα οι εκπαιδευτικοί ορθώνουν ανάστημα και προστατεύουν τα σχολεία τους, τα παιδιά τους, ολόκληρη την κοινωνία από τα σχέδια πλήρους διάλυσης και απανθρωποποίησής της. Κυριολεκτικά με ψυχή και σώμα.Ένα σώμα.

Καλή αγωνιστική μας συνέχεια,τους αγωνιστικούς και αλληλέγγυους χαιρετισμούς μας σε όσες/ους στέκονται στο ύψος των ιστορικών μας ευθυνών να προστατέψουμε τη ζωή που ανθίζει μονάχα στο φως, στην ομορφιά, στην ελευθερία! Το ξέρουν. Αυτό κυνηγούν. Γι’ αυτό μας τρέμουν» καταλήγουν. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη "τύρβη";

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 12 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 12/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αξιολογηση
Κέρκυρα: Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ατομική αξιολόγηση εκπαιδευτικών Παιδαγωγικές, διδακτικές, κοινωνικές και νομικές διαστάσεις»
ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Όλες όλοι οι εκπαιδευτικοί θα σταθούμε αντάξιοι του ιστορικού και κοινωνικού ρόλου που μας αναλογεί, ενός ρόλου που νοηματοδοτείται...
Κέρκυρα: Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ατομική αξιολόγηση εκπαιδευτικών Παιδαγωγικές, διδακτικές, κοινωνικές και νομικές διαστάσεις»