Αλέξανδρος Κόπτσης 2021 υπουργείο παιδείας
Πότε θα αρχίσει η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών στην Αττική, Στερεά Ελλάδα, Δυτική Ελλάδα και Θεσσαλία

Ερωτηματικά έχουν διατυπωθεί από πολλούς Συμβούλους Εκπαίδευσης του Α' και Β' Συμβουλίου (Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας και Θεσσαλίας) για το χρόνο τοποθέτησής τους στις θέσεις τους. 

Τα ερωτηματικά συνδέονται με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι αυτοί οι Σύμβουλου Εκπαίδευσης οι οποίοι ανακοινώθηκαν τελευταίοι θα τοποθετηθούν στο τέλος του σχολικού έτους καθώς στην περίπτωση ανάληψης υπηρεσίας στα νέα τους καθήκοντα, θα δημιουργούνταν κενά στα Λύκεια γεγονός που θα δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα ιδιαίτερα στους μαθητές που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις.

Το alfavita.gr επικοινώνησε με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας κ. Αλέξανδρο Κόπτση για να υπάρξει μια επίσημη απάντηση από τη μεριά του υπουργείου Παιδείας.

Ο Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας δήλωσε στο alfavita.gr ότι οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης του Α' και Β' Συμβουλίου (Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας και Θεσσαλίας) "θα τοποθετηθούν άμεσα, ώστε μετά το Πάσχα να αρχίσει και στις περιοχές τους οι διαδικασίες αξιολόγησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών". 

Μάλιστα ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ επισήμανε στο alfavita.gr ότι "το Υπουργείο Παιδείας έχει φροντίσει με τις τελευταίες προσλήψεις αναπληρωτών να καλυφθούν όλες οι θέσεις στα σχολεία που θα αφήσουν οι νέοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νόμος Χατζηδάκη: Δουλειά λοιπόν, εν ανάγκη και αμισθί!
Επιστολή διαμαρτυρίας ΠΕ60/ΠΕ70 με θέμα τη διόρθωση προϋπηρεσίας στην 1ΓΕ/2023
Ομάδα εκπαιδευτικών Α/βαθμιας (ΠΕ 60 και ΠΕ 70) αναφέρεται με επιστολή διαμαρτυρίας στη διόρθωση προϋπηρεσίας στην 1ΓΕ/2023
Επιστολή διαμαρτυρίας ΠΕ60/ΠΕ70 με θέμα τη διόρθωση προϋπηρεσίας στην 1ΓΕ/2023