Λαμία: Πήγαν να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους σε δημοτικό σχολείο
Το παιδί έφτυσε το νερό, επειδή ήταν πολύ πικρό

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στη Λαμία όταν μαθητής έφτυσε το νερό που πήγε να πιει από το μπουκάλι του γιατί ήταν πολύ πικρό. Ο δάσκαλος μάλιστα προέτρεψε το παιδάκι να μην το χρησιμοποιήσει και τρέξει στη βρύση για ξεδιψάσει.

Λίγες ώρες αργότερα ένα άλλο παιδάκι από την ίδια τάξη αποκάλυψε στην μητέρα του ότι το μεσημέρι στο σχολείο μαζί με τον επίσης συμμαθητή του, έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του άλλου παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow.gr, η μητέρα ειδοποίησε την οικογένεια του παιδιού και αμέσως οι γονείς κινητοποιήθηκαν  και μεταφέρουν το παιδί τους στο νοσοκομείο, όπου παραμένει για τρεις ημέρες.

Η ποσότητα της ουσίας που έφτασε στον οργανισμό του μικρού μαθητή ήταν τέτοια που ευτυχώς δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα, ενώ τα παιδιά και οι γονείς ήδη παρακολουθούνται από ψυχολόγο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διοίκηση στην εκπαίδευση
Διοίκηση στην εκπαίδευση: Γιατί σήμερα χρειάζονται νέοι «ηγέτες» στα σχολεία
Όταν η διοίκηση δεν είναι απλώς «τίτλος», αλλά ο παράγοντας που καθορίζει το κλίμα, τις σχέσεις και τελικά τη μάθηση μέσα στο σχολείο.
Διοίκηση στην εκπαίδευση: Γιατί σήμερα χρειάζονται νέοι «ηγέτες» στα σχολεία
seismos
Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα ταρακούνησε την Πελοπόννησο - Αισθητός και στην Αττική
Δυνατός σεισμός ταρακούνησε τα Καλάβρυτα, αλλά και την Πάτρα – Τι αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στην εκτίμησή του.
Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα ταρακούνησε την Πελοπόννησο - Αισθητός και στην Αττική