Λαμία: Πήγαν να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους σε δημοτικό σχολείο
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το παιδί έφτυσε το νερό, επειδή ήταν πολύ πικρό

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στη Λαμία όταν μαθητής έφτυσε το νερό που πήγε να πιει από το μπουκάλι του γιατί ήταν πολύ πικρό. Ο δάσκαλος μάλιστα προέτρεψε το παιδάκι να μην το χρησιμοποιήσει και τρέξει στη βρύση για ξεδιψάσει.

Λίγες ώρες αργότερα ένα άλλο παιδάκι από την ίδια τάξη αποκάλυψε στην μητέρα του ότι το μεσημέρι στο σχολείο μαζί με τον επίσης συμμαθητή του, έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του άλλου παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow.gr, η μητέρα ειδοποίησε την οικογένεια του παιδιού και αμέσως οι γονείς κινητοποιήθηκαν  και μεταφέρουν το παιδί τους στο νοσοκομείο, όπου παραμένει για τρεις ημέρες.

Η ποσότητα της ουσίας που έφτασε στον οργανισμό του μικρού μαθητή ήταν τέτοια που ευτυχώς δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα, ενώ τα παιδιά και οι γονείς ήδη παρακολουθούνται από ψυχολόγο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δικαστήριο
Στην Εισαγγελία εκπαιδευτικοί μετά από προσφυγή Διευθυντή Εκπαίδευσης για το περιεχόμενο ανακοινώσεων
Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής: Καταγγέλλει βιομηχανία μηνύσεων και αντισυνδικαλιστικών διώξεων στον Πειραιά
Στην Εισαγγελία εκπαιδευτικοί μετά από προσφυγή Διευθυντή Εκπαίδευσης για το περιεχόμενο ανακοινώσεων