ΠΑΤΟΥΛΗΣ
Αναμένεται η τελική απόφαση για τα σχολεία στην Αττική - Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr υπάρχει εισήγηση για μερικό κλείσιμο - Δείτε σε ποιες περιοχές θα κλείσουν τα σχολεία

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» επελαύνει κρατώντας, μεταξύ άλλων, κλειστά και τα σχολεία. Αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού το επόμενο 24ωρο, με χιόνια και παγετό.

Με την κακοκαιρία Μπάρμπαρα να σφυροκοπά την Αττική (κυρίως τα βόρεια προάστια) αποφασίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr που απομένει να επιβεβαιωθούν, να παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη τα σχολεία της βορειοδυτικής και βορειοανατολικής Αττικής.

Στην υπόλοιπη Αττική ανάλογα με τις περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία, θα λαμβάνονται οι αποφάσεις για τις σχολικές μονάδες από τους Δήμους. 

Για παράδειγμα ο Δήμος Περιστερίου ανακοίνωσε ότι αύριο τα σχολεία στην περιοχή του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης κλειστά αύριο, Τρίτη 7/02, όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Δυτικής Αττικής, εκτός από τα σχολεία (και παιδικούς σταθμούς) του Δήμου Μεγαρέων που θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως μας πληροφόρησε, ερωτηθείς, ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Η παρακάτω λίστα με τις περιοχές που θα μείνουν τα σχολεία κλειστά και αύριο ανανεώνεται συνεχώς

Αναλυτικότερα, κλειστά σχολεία θα έχει (η ενημέρωση συνεχίζεται):

Κλειστά σχολεία στην Εύβοια

Κλειστά σχολεία και την Τρίτη 7/2 στην Εύβοια

Κλειστά σχολεία στην Κρήτη

Στο Λασίθι της Κρήτης. Κλειστά τα σχολεία και στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και την Τρίτη 7/2 

- Κλειστά σχολεία στο Ρέθυμνο. Κλειστά θα παραμείνουν  και την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2023 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρίου. Η απόφαση αυτή λήφθηκε από τον Δήμαρχο Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανό για την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

- Κλειστά τα σχολεία στη Βιάννο
- Κλειστά σχολεία στον δήμο Κισσάμου

Κλειστά σχολεία στη Φθιώτιδα 

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Φθιώτιδα και την Τρίτη  7 Φεβρουαρίου εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Κλειστά σχολεία στη Σάμο

Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες και αύριο Τρίτη (07/02) στη Σάμο, με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Σάμου, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Σαμοθράκη

Τη διακοπή των μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες της Σαμοθράκης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αποφάσισε σήμερα ο δήμαρχος του νησιού Νίκος Γαλατούμος.

Κλειστά τα σχολεία στη Δυτική Λέσβο
Την ίδια στιγμή, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη τα σχολεία στον Δήμο Δυτικής Λέσβου με απόφαση Δημάρχου και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας λόγω των προβλεπόμενων χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα