κακοκαιρία
Facebook Σ. Γ.
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια να ανέβουν όρθια πάνω στα θρανία, μέχρι να τα βγάλουν έξω με ασφάλεια. Ευτυχώς, έχουν εκπαιδευθεί… »

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς οι πλημμύρες φαίνονται να είναι εμφανείς σε πολλούς δρόμους και περιοχές, ενώ νέα ανακοίνωση βγήκε για τη μη λειτουργία των απογευματινών και εσπερινών σχολείων της Αττικής.

Το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμύρισε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά απομάκρυναν οι δασκάλες.

Γέμισε νερά το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας

Ο μεγάλος όγκος νερού που έπεσε είχε σαν αποτέλεσμα να γεμίσει νερά το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας, δημιουργώντας προβλήματα στους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, τα οποία κρίθηκε αναγκαίο να απομακρυνθούν άμεσα.

«Και φέτος το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμύρισε. Οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια να ανέβουν όρθια πάνω στα θρανία, μέχρι να τα βγάλουν έξω με ασφάλεια. Ευτυχώς, έχουν εκπαιδευθεί… Πέρυσι ο δήμαρχος Καλλιθέας επέρριπτε την ευθύνη στα αντιπλημμυρικά έργα που δεν είχε τελειώσει ο Πατούλης. Φέτος δεν υπάρχει δικαιολογία» έγραψε στο Facebook ο Σπύρος Γεράρδης, πατέρας ενός κοριτσιού στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο είχε πλημμυρίσει και πέρσι μετά από έντονη βροχόπτωση. 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλαδικές 2026: Τρεις μηδενισμοί γραπτών στο Ηράκλειο τελευταία ημέρα των εξετάσεων
Πανελλαδικές εξετάσεις 2026: Δύο υποψήφιοι “πιάστηκαν” με κινητό τηλέφωνο, ενώ ο τρίτος μηδενισμός ήρθε από σκονάκι
Πανελλαδικές 2026: Τρεις μηδενισμοί γραπτών στο Ηράκλειο τελευταία ημέρα των εξετάσεων
ζαχαρακη
Σοφία Ζαχαράκη για φθορές στα σχολεία: Στους γονείς ο «λογαριασμός» των βανδαλισμών – Πότε επιτρέπονται οι κάμερες
Το θεσμικό πλαίσιο για την ασφάλεια των σχολείων: Οι ρήτρες αποζημίωσης από κηδεμόνες και τα όρια στη βιντεοεπιτήρηση
Σοφία Ζαχαράκη για φθορές στα σχολεία: Στους γονείς ο «λογαριασμός» των βανδαλισμών – Πότε επιτρέπονται οι κάμερες