ΚΕΡΑΜΕΩΣ
Η διαδικασία για τους νέους Διευθυντές σχολείων ξεκίνησε, αναφέρει η Υπουργός Παιδείας σε μήνυμά της, σημειώνοντας ότι οι διαδικασίες θα είναι αξιοκρατικές, διαφανείς και γρήγορες.

Το μήνυμα της Υπουργού Παιδείας

“Ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής νέων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, Εργαστηριακών Κέντρων, Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων. Με αξιοκρατικές, διαφανείς και γρήγορες διαδικασίες, με εμπιστοσύνη στους εκπαιδευτικούς μας. Προχωρούμε όλοι μαζί με στόχο κάθε χρόνο το σχολείο να γίνεται ακόμη καλύτερο”

ypoyrgeio_paideias

Οι οδηγίες του ΥΠΑΙΘ προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας είναι να εκδώσουν τις σχετικές Προκηρύξεις επιλογής Διευθυντών σχολικών μονάδων ευθύνης τους, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022. Η πλατφόρμα όπου θα κατατίθενται οι αιτήσεις των υποψηφίων και τα δικαιολογητικά θα ενεργοποιηθεί, όπως όλα δείχνουν, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει ενεργή έως την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022.

Υπενθυμίζουμε πως δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ Β 6141/3-12-2022, η υπ. αριθμ. Φ.361.22/6/149788/Ε3 απόφαση της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως «Ρύθμιση θεμάτων σχετικών με τη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων» και στο ΦΕΚ Β 6142/3-12-2022 η υπ. αριθμ.149720/Δ6 Απόφαση “Ρύθμιση θεμάτων σχετικών με τη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης των Διευθυντών Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων”. 

Το ΦΕΚ Β 6141/3-12-2022 

Το ΦΕΚ Β 6142/3-12-2022 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικοι
Τρίπολη, 21 Γενάρη: όταν το πειθαρχικό γίνεται μήνυμα προς όλη την εκπαίδευση
Για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση, το δικαίωμα στην απεργία σέρνεται ανοιχτά σε πειθαρχικό "εκπαιδευτικοδικείο".
Τρίπολη, 21 Γενάρη: όταν το πειθαρχικό γίνεται μήνυμα προς όλη την εκπαίδευση
αμφιθεατρο
«Όμηροι» 400.000 απόφοιτοι πρώην ΤΕΙ: Επτά χρόνια χωρίς αντιστοίχιση πτυχίων και εκατομμύρια σε πρόστιμα για το Δημόσιο
Δελτίο Τύπου του Σύλλογος Αποφοίτων & Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Κρήτης καταγγέλλει κυβερνητική αδιαφορία και ζητά άμεση θεσμική λύση
«Όμηροι» 400.000 απόφοιτοι πρώην ΤΕΙ: Επτά χρόνια χωρίς αντιστοίχιση πτυχίων και εκατομμύρια σε πρόστιμα για το Δημόσιο