nafpaktia_nipiagogeio
Τα παιδιά αναγκάστηκαν να κάνουν μάθημα στη μισή αίθουσα επειδή το νηπιαγωγείο πλημμύρισε λόγω κακοκαιρίας

Nερά γέμισε ένα νηπιαγωγείο στη Ναυπακτία, από την κακοκαιρία, αναγκάζοντας εκπαιδευτικούς και μαθητές να κάνουν μάθημα στη μισή αίθουσα.

Από νωρίς το πρωί οι καταγγελίες από γονείς παιδιών του νηπιαγωγείου Αφροξυλιάς είναι συνεχείς και αναφέρουν ότι τα παιδιά αναγκάζονται να χρησιμοποιούν τη μισή αίθουσα, επειδή ο χώρος που στεγάζεται το νηπιαγωγείο βάζει νερά.

Όπως αναφέρει το nafpaktia.gr , το νηπιαγωγείο την καλοκαιρινή περίοδο, είχε επισκεφθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Τσουκαλάς για να δει το πρόβλημα στη στέγη και αν και ήταν πλήρως ενημερωμένος, ωστόσο δεν έκανε τίποτα.

Οι απαραίτητες εργασίες θα έπρεπε να έχουν γίνει ήδη από το καλοκαίρι ώστε να αποφευχθούν αυτά τα προβλήματα. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Μαρία Καρυστιανού σε ομιλία
«Πυρά» της Μαρίας Καρυστιανού κατά του Εφέτη Ανακριτή για το βιντεοληπτικό υλικό – «Η δίκη έπρεπε να είναι διαφορετική» (Βίντεο)
Η Καρυστιανού εξαπέλυσε σφοδρή κριτική κατά του Εφέτη Ανακριτή, υποστηρίζοντας ότι η διαδικασία δεν έχει κινηθεί όπως θα έπρεπε
«Πυρά» της Μαρίας Καρυστιανού κατά του Εφέτη Ανακριτή για το βιντεοληπτικό υλικό – «Η δίκη έπρεπε να είναι διαφορετική» (Βίντεο)
ειδικο
Συγκέντρωση αύριο στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά για τον τραγικό θάνατο της 13χρονης Ειρήνης-Ιωάννας
Συγκέντρωση μνήμης και διεκδίκησης για την Ειρήνη-Ιωάννα στον Πειραιά
Συγκέντρωση αύριο στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά για τον τραγικό θάνατο της 13χρονης Ειρήνης-Ιωάννας