Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας: Ημερίδα για τα Προγράμματα της UNESCO
Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας, με θεματικό επίκεντρο την προσφορά της UNESCO στην εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, κα Αικατερίνη Τζιτζικώστα και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, διοργανώνουν Ημερίδα την Παρασκευή 8 Ιουλίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών με τίτλο: "Τα Προγράμματα της UNESCO που μετασχηματίζουν τις σύγχρονες κοινωνίες: Εκπαίδευση, Πολιτισμός & Βιώσιμη Ανάπτυξη".

Την επίσημη έναρξη θα κηρύξει ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης. Στην ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Χ. Μπούρας, ενώ θα μιλήσουν ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης, Καθηγητής Π. Δημόπουλος και η κα. Μ. Αργυροπούλου, μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού.

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ανδρέας Λοβέρδος
Λοβέρδος για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Θα αθωωθούν όλοι - Δεν υπάρχει ζημία για το δημόσιο»
Η παρέμβαση Λοβέρδου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Να πουν οι υπουργοί ποιοι από την αντιπολίτευση ζήτησαν χάρες»
Λοβέρδος για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Θα αθωωθούν όλοι - Δεν υπάρχει ζημία για το δημόσιο»
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Γαλλία
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Γαλλία: Σύγκρουση τρένου με στρατιωτικό όχημα – Ένας νεκρός
Τραγωδία στο Πα-ντε-Καλαί, πώς το τρένο με τους 250 επιβάτες έπεσε πάνω σε στρατιωτική φάλαγγα
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Γαλλία: Σύγκρουση τρένου με στρατιωτικό όχημα – Ένας νεκρός