ΚΝΕ για φοιτητικές εκλογές: Οι ΔΑΠίτες νοθεύουν ακόμη και αποτελέσματα που οι ίδιοι δημοσιεύουν!
Η Πανσπουδαστική, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, ήρθε πρώτη σε 118 συλλόγους και 15 Πανεπιστημιακά Ιδρύματα

Ηχηρή απάντηση στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που επιμένει να υποστηρίζει ότι βγήκε πρώτη στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές παρότι  οι υπόλοιπες παρατάξεις συμφωνούν ότι πρώτη αναδείχθηκε η Πανσπουδαστική (ΚΚΕ) δίνει με ανακοίνωσή της η ΚΝΕ.

Η ΚΝΕ κάνει λόγο για «μαγείρεμα» από τη ΔΑΠ, η οποία ανακοίνωσ αποτελέσματα σε μόλις 109 απο τους 274 συλλόγους, ενώ κατηγορεί τους ΔΑΠίτες ότι «νοθεύουν ακόμη και τα αποτελέσματα που οι ίδιοι δημοσιεύουν»

Η Πανσπουδαστική, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, ήρθε πρώτη σε 118 συλλόγους και 15 Πανεπιστημιακά Ιδρύματα

1234.jpg

Ολη η ανακοίνωση της ΚΝΕ

Καλούμε την παράταξη της ΝΔ, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, να δημοσιεύσει τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών ΟΛΩΝ των φοιτητικών συλλόγων.

1. Αν δεν τα βρίσκει, επισυνάπτουμε τα επίσημα αποτελέσματα των συλλόγων όλης της χώρας, σύμφωνα με τα πρακτικά των εφορευτικών επιτροπών, τα οποία έχουν υπογράψει και τα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

2. Από τους 274 φοιτητικούς συλλόγους, η ΔΑΠ δημοσιεύει επιλεκτικά αποτελέσματα 109 (!!!) συλλόγων. Μάλιστα, από τα συγκεντρωτικά της ΔΑΠ λείπουν μεγάλες σχολές, όπως ο μεγαλύτερος φοιτητικός σύλλογος της χώρας, η Φιλοσοφική Σχολή Αθήνας. Ασχολίαστο αφήνουμε το γεγονός ότι στο μαγείρεμα ξέχασαν και στοιχειώδεις κανόνες αριθμητικής, όπως και ότι νοθεύουν ακόμη και τα αποτελέσματα που οι ίδιοι δημοσιεύουν.

3. Ας δεχτεί την ήττα της και ας σταματήσει να προσβάλλει χιλιάδες φοιτητές, οι οποίοι πρωτοστάτησαν στην ίδρυση φοιτητικών συλλόγων μέσα από μαζικές διαδικασίες, συλλόγων επίσημα αναγνωρισμένων, που κατάφεραν να εμποδίσουν τις συγχωνεύσεις τμημάτων, όπως στο ΔΙΠΑΕ, και να σπάσουν το απόστημα της βίας και νοθείας που είχε επιβάλλει η ΔΑΠ για χρόνια.

Ούτως ή άλλως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, αφού οι φοιτητές και οι φοιτήτριες γνωρίζουν καλά τι έγινε στους φοιτητικούς συλλόγους όλης της χώρας.

*Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών με ενσωματωμένο το σύνολο των συλλόγων στο site: http://www.pksekloges.gr/foititikes-22/

Δείτε τα αποτελέσματα στους συλλόγους όπως τα ανακοίνωσε η Πανσπουδαστική

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

vaseis-2015-ptosi-1.jpg
Πανελλαδικές 2025: Άνοδος των βάσεων στο 61,5% των τμημάτων – Πού αυξήθηκαν και πού υποχώρησαν
Η ενίσχυση των πολυτεχνικών και οικονομικών σπουδών δείχνει τη στροφή προς πιο εφαρμοστικά και επαγγελματικά αντικείμενα, ενώ η πτώση σε παραδοσιακά...
Πανελλαδικές 2025: Άνοδος των βάσεων στο 61,5% των τμημάτων – Πού αυξήθηκαν και πού υποχώρησαν
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Το άγχος των Πανελλαδικών δεν είναι μόνο η εξετάσεις – είναι και οι προσδοκίες των γονιών
Πανελλήνιες εξετάσεις: Το παιδί δεν χρειάζεται έναν «σκηνοθέτη» της ζωής του. Χρειάζεται έναν συνοδοιπόρο.
Το άγχος των Πανελλαδικών δεν είναι μόνο η εξετάσεις – είναι και οι προσδοκίες των γονιών