Thumbnail
Δωρεάν σίτιση στη Λέσχη του ΑΠΘ για όλους τους φοιτητές λόγω ανατιμήσεων, ζητούν φοιτητικές παρατάξεις

Δωρεάν σίτιση για όλους τους φοιτητές ζητούν μέλη φοιτητικών παρατάξεων που πραγματοποίησαν κινητοποίηση έξω από το κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και στην Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη.

Οι φοιτητές του ΑΠΘ ζητούν να μην αποκλείονται από τη σίτιση όσοι δεν πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια και δε διαθέτουν τη σχετική κάρτα, αλλά η πρόσβαση να είναι ελεύθερη για όλους με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο, καθώς όπως ισχυρίζονται «δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμά μας για ένα πιάτο φαγητό, όταν υπάρχει το κύμα ακρίβειας και που μαστίζει κάθε λαϊκή οικογένεια».

Παράλληλα ζητούν να ελεγχθούν οι συνθήκες υγιεινής στη Λέσχη καταγγέλλοντας την εργολαβία της σίτισης ότι «για να βγάλει κέρδος προσπαθεί να μειώσει τις μερίδες και την ποιότητα».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), λογότυπο
ΙΕΠ: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε θέσεις Επιστημονικού Προσωπικού (Πρόσκληση)
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά στις 24 Μαρτίου 2026, ώρα 15:00 και ολοκληρώνεται στις 21 Απριλίου 2026, ώρα 15:00.
ΙΕΠ: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε θέσεις Επιστημονικού Προσωπικού (Πρόσκληση)
ασθενοφόρο, ΕΚΑΒ
Τραγωδία στην Υπάτη: 68χρονος σκοτώθηκε από πτώση δέντρου σε αγροτική εργασία
Το δυστύχημα σημειώθηκε μπροστά στη σύζυγό του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Τραγωδία στην Υπάτη: 68χρονος σκοτώθηκε από πτώση δέντρου σε αγροτική εργασία
εκδηλωση
Εκδήλωση: «Το σχολείο σε κρίση: εκπαίδευση και εκπαιδευτικοί υπό διωγμό - μαθητές στο στόχαστρο... Η απάντηση του εκπαιδευτικού κινήματος»
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σήμερα στις 19:00, ΕΔΟΘ (Πρ. Κορομηλά 51)
Εκδήλωση: «Το σχολείο σε κρίση: εκπαίδευση και εκπαιδευτικοί υπό διωγμό - μαθητές στο στόχαστρο... Η απάντηση του εκπαιδευτικού κινήματος»