Η τραγωδία με το χαμό του 17χρονου μαθητή
Ποιος ήταν ο 17χρονος που έχασε την ζωή του

Στη θλίψη έχει βυθιστεί το νησί της Κεφαλονιάς για τον τραγικό θάνατο ενός 17χρονου μαθητή, ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαινε.

Η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το χαμό του μαθητή

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)
[email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ  εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τον αδόκητο και τραγικό θάνατο του  17χρονου μαθητή του ΕΠΑΛ Αργοστολίου σε τροχαίο δυστύχημα.  
Σύσσωμη και συντετριμμένη η  εκπαιδευτική και η μαθητική  κοινότητα θρηνούν έναν μαθητή, έναν συμμαθητή, ένα παιδί μιας λαϊκής οικογένειας μεταναστών, που το νήμα της ζωής του κόπηκε βίαια πριν προλάβει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. 
Τούτη την ώρα της περισυλλογής και της συντριβής το Δ.Σ. εκφράζει στην οικογένειά του τα ειλικρινή του συλλυπητήρια ενώ αντιπροσωπεία του θα παραβρεθεί στην νεκρώσιμη ακολουθία. 


Αργοστόλι,  12/4/2022
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙ

Τι συνέβη

Στη θλίψη έχει βυθιστεί το νησί της Κεφαλονιάς για τον τραγικό θάνατο ενός 17χρονου μαθητή, ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαινε.

Tέσσερις ανήλικοι μαθητές του ΕΠΑΛ Αργοστολίου πήγαιναν με το αμάξι που οδηγούσε ένας εξ αυτών στην περιοχή της Λάσσης.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το αμάξι εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα σιδερένια κολονάκια του δρόμου και σε μια κολώνα και αμέσως να πάρει φωτιά.

Μετά τη σύγκρουση, από το όχημα βγήκαν σώοι οι τρεις από τους επιβαίνοντες, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο τέταρτος, που έχασε τη ζωή του, μέσα στο φλεγόμενο όχημα.

Οι τρεις επιβαίνοντες που πρόλαβαν και απεγκλωβίστηκαν είναι καλά στην υγεία τους.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αργοστολίου.

Εικάζεται ότι από την πρόσκρουση έγινε έκρηξη στο ντεπόζιτο της βενζίνης και η φωτιά πέρασε γρήγορα στην καμπίνα των επιβατών.

Ποιος ήταν ο 17χρονος που έχασε την ζωή του

Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ κ. Γεράσιμος Βασιλάτος μίλησε στο Kefaloniapress συγκλονισμένος για το τραγικό περιστατικό και την απώλεια του 17 χρόνου μαθητή που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή σε τόσο μικρή ηλικία .

«Ήταν ένα χαρούμενο και εργατικό παιδί που φοιτούσε στο ΕΠΑΛ στον Τομέα Εφαρμογών Πληροφορικής με μεγάλα όνειρα για τη ζωή και ανυπομονούσε να ολοκληρωθεί το σχολικό έτος σε δυο μήνες ώστε να μπορέσει να εργαστεί και μάλιστα ένα από τα όνειρα του ήταν να εργαστεί και στο εξωτερικό».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο 2025: Ποιοι πρέπει να «τρέξουν» για έκπτωση στον λογαριασμό ρεύματος

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko
Ρόδος: Καταγγελία 16χρονου για σεξουαλική παρενόχληση από 94χρονο – Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε ο ηλικιωμένος
Ένας 16χρονος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από 94χρονο – Εκκρεμεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη πριν την εκδίκαση της υπόθεσης
Ρόδος: Καταγγελία 16χρονου για σεξουαλική παρενόχληση από 94χρονο – Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε ο ηλικιωμένος
Χέρια δύο ανθρώπων κρατούν μια καρδιά
ΕΛΜΕ: Έκκληση για δότη μυελού των οστών – Αγώνας ζωής για 38χρονο στη Θεσσαλονίκη
Η Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης απευθύνει έκκληση προς το κοινό για άμεση κινητοποίηση, προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης
ΕΛΜΕ: Έκκληση για δότη μυελού των οστών – Αγώνας ζωής για 38χρονο στη Θεσσαλονίκη
Έκρηξη μπαταρίας κινητού
Έκρηξη κινητού σε τσάντα τουρίστριας στη Ρόδο - Στιγμές πανικού μπροστά στα μάτια της κόρης της
Η μπαταρία του smartphone εξερράγη εν κινήσει - Ελαφρύ τραυματισμό υπέστη η γυναίκα
Έκρηξη κινητού σε τσάντα τουρίστριας στη Ρόδο - Στιγμές πανικού μπροστά στα μάτια της κόρης της