Προσλήψεις αναπληρωτών: 150 εκπαιδευτικοί για μαθητές με αναπηρία
Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2020-2021»

Με σημερινή απόφαση της προϊσταμένης της γενικής διεύθυνσης προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ κ.Μαρίας Δοκού ανακοινώνεται η πρόσληψη 150 εκπαιδευτικών ΕΑΕ και γενικής εκπαίδευσης ως προσωρινών αναπληρωτών πλήρους ωραρίου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2020-2021» με κωδικό ΟΠΣ 5069645 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014- 2020», για να καλύψουν διδακτικές ανάγκες των σχολικών μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης (άρθρο 86 του ν. 4547/2018, όπως ισχύει), όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021, απευθείας στη σχολική μονάδα πρόσληψής. Η σύμβασή τους λύεται αυτοδικαίως με τη λήξη του διδακτικού έτους 2020-2021, με την επιφύλαξη των διατάξεων του τελευταίου εδαφίου της παρ. 6 του άρθρου 63 του ν.4589/2019 (Α΄13).

Δείτε την απόφαση με τα ονόματα

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κλοπή
«Αόρατοι» διαρρήκτες ανοίγουν αυτοκίνητα σε δευτερόλεπτα – Η μέθοδος που ανησυχεί τις αρχές
Με μια απλή συσκευή παρεμβολής, οι κλέφτες μπλοκάρουν το κλείδωμα και εκμεταλλεύονται την απροσεξία των οδηγών
«Αόρατοι» διαρρήκτες ανοίγουν αυτοκίνητα σε δευτερόλεπτα – Η μέθοδος που ανησυχεί τις αρχές
λαδι
Ανατιμήσεις-φωτιά στα μαγειρικά λάδια: Ο πόλεμος στο Ιράν φουσκώνει το «καλάθι»
Από τα Στενά του Ορμούζ μέχρι το ράφι του σούπερ μάρκετ – Πώς η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί αγορές πανικού και νέα κύματα ακρίβειας
Ανατιμήσεις-φωτιά στα μαγειρικά λάδια: Ο πόλεμος στο Ιράν φουσκώνει το «καλάθι»
δημοσκόπηση, εκλογές
Δημοσκόπηση Prorata: «Καράβι σε λάθος πορεία» – Έντονη δυσαρέσκεια και κρίση εμπιστοσύνης στους θεσμούς
Το 69% θεωρεί ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση – Απογοήτευση, ανασφάλεια και πολιτικό κενό εκπροσώπησης
Δημοσκόπηση Prorata: «Καράβι σε λάθος πορεία» – Έντονη δυσαρέσκεια και κρίση εμπιστοσύνης στους θεσμούς