Καλαμάτα
Απίστευτες εικόνες σε σχολείο της Καλαμάτας - Οδοφράγματα με κάδους και... πολιορκία των γονέων

Αδιανόητες εικόνες σημειώθηκαν στο 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας το πρωί της Δευτέρας.

Το σχολείο τελεί υπό κατάληψη και μερίδα γονέων επιχείρησε να σπάσει τον κλοιό των μαθητών που κινητοποιούνται, με αποτέλεσμα να σημειωθούν σοβαρά επεισόδια.

Σύμφωνα με το τοπικό best-tv, μαθητές και γονείς αντάλλαξαν ύβρεις και απειλές, ενώ η ένταση κλιμακώθηκε με τη χρήση βίας όταν γονέας επιχείρησε να... εφορμήσει στο προαύλειο του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια της έντασης μαθητές εκσφενδόνισαν καρέκλες, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο καθώς και αστυνομικές δυνάμεις.

Η εικόνα στο 4ο ΓΕΛ, με τους κάδους ανακύκλωσης να έχουν στηθεί σαν οδοφράγματα, είναι χαρακτηριστική της έντασης που επικρατεί στην περιοχή.

Κάδοι

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pencil 1280
Εκπαιδευτικοί Πάτμου: «Ουσιαστική στήριξη από τον Δήμο για να μπορούν να ζουν και να εργάζονται στο νησί»
Έντονη απογοήτευση μετά τη συνάντηση με τη δημοτική αρχή – Στο επίκεντρο το υψηλό κόστος διαβίωσης και η ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης
Εκπαιδευτικοί Πάτμου: «Ουσιαστική στήριξη από τον Δήμο για να μπορούν να ζουν και να εργάζονται στο νησί»