Εκπαίδευση

Κρούσμα κορονοϊού στο Λύκειο Βουλιαγμένης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Θετικός στον κορονοϊό μαθητής του Γενικού Λυκείου Βουλιαγμένης

Επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19 βρέθηκε σε μαθητή της Α΄τάξης του Λυκείου Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με το τοπικό 3vita.gr, το κρούσμα επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή με τεστ, καθώς το παιδί παρουσίασε συμπτώματα την Πέμπτη και δεν πήγε σχολείο.

Η διευθύντρια του σχολείου Νίκη Μανώλη εφάρμοσε από τα πρώτα λεπτά το σχετικό πρωτόκολλο, ενημερώνοντας όλους τους αρμόδιους φορείς οι οποίοι αναμένεται να εκδώσουν απόφαση σχετικά με τη λειτουργία του τμήματος.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να κλείσει το συγκεκριμένο τμήμα για 14 ημέρες. Οι γονείς του τμήματος έχουν ήδη ειδοποιηθεί από τη διεύθυνση, ενώ στο σχολείο ήταν προγραμματισμένο να γίνει απολύμανση την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, ώστε τα υπόλοιπα τμήματα να λειτουργήσουν κανονικά από Δευτέρα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση