Δηλώσεις περιοχών αναπληρωτών 2020: Οι τελευταίες εξελίξεις
Όλα τα τελευταία νέα για τους πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών , τους διορισμούς και τις δηλώσεις περιοχών 2020 στην Ειδική Αγωγή

Η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχάρακη μιλώντας στον Alpha δήλωσε στις αρχές του Ιουλίου πως οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα ξέρουν εγκαίρως πού θα διοριστούν.

«Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα ξέρουν εγκαίρως που θα διοριστούν και επίσης, οι αναπληρωτές που επιστρέφουν από τα νησιά θα έχουν 50% μείωση στα ναύλα επιστροφής. Όπου υπάρχει ζήτημα θα δίνεται και λύση. Είμαστε σε επαφή με την τοπική αυτοδιοίκηση για να βρίσκονται λύσεις άμεσα, όπου υπάρχει πρόβλημα στο θέμα διαβίωσης των αναπλήρωτών», σημείωσε η υφυπουργός.

Πότε θα γίνουν οι δηλώσεις περιοχών

Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε για τις δηλώσεις περιοχών ήταν από την ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ), οποίος την 1η Ιουλίου γνωστοποίησε πως η πρόσκληση δήλωσης περιοχών βρίσκεται στο γραφείο της υπουργού Παιδείας για υπογραφή.

Σημειώνεται πως για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει πρώτα να γίνει κλήρωση από το ΑΣΕΠ για τους υποψηφίους που ισοβαθμούν στον πίνακα κι έπειτα οριστικοποιηση των πινάκων αυτών.

Ενστάσεις

Σύμφωνα με τον αιρετό Νίκο Φασφαλή οι ενστάσεις κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από 30 Ιουνίου 2020, ημέρα Τρίτη έως και την 9η Ιουλίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο των είκοσι ευρώ. Οι υποψήφιοι πρέπει να αναγράψουν τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλλουν το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας της υποβολής των ενστάσεων.

Επίδομα ανεργίας για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Παράλληλα στο alfavita.gr δημοσιεύσαμε εδώ ενημέρωση για το επίδομα ανεργίας και πως μπορούν μέσα σε πέντε βήματα να το βγάλουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Εκτοξεύεται η ζήτηση για Ειδική Αγωγή και Σχολική Ψυχολογία

Παράλληλα οι νέοι απόφοιτοι των παιδαγωγικών και καθηγητικών σχολών καθώς και γενικότερα οι αναπληρωτές και αδιόριστοι εκπαιδευτικοί πραγματοποιούν αιτήσεις στα παρακάτω ετήσια σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου που έχουν ακόμα ανοικτές αιτήσεις. Συγκεκριμένα επιλέγουν Ειδική Αγωγή, Σχολική Ψυχολογία και Διαπολιτισμική Εκπαίδευση. Δείτε εδώ τον ΟΔΗΓΟ ΙΟΥΛΙΟΥ για τα σεμινάρια και ποια να επιλέξετε

Το alfavita.gr θα σας ενημερώνει τις πρώτες τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών τα σχολεία έγκυρα και έγκαιρα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ALFAVITA.GR:

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews για να μάθετε πρώτοι μόνο τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα