Κινητοποίηση
ΕΛΜΕ Αργολίδας

Λέμε ΟΧΙ στην ψήφιση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου, απαιτούμε την άμεση απόσυρσή του.

Τα Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης και της Ε.Λ.Μ.Ε. Αργολίδας χαιρετίζουν τις μαζικές και δυναμικές πανεκπαιδευτικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που εξέφρασαν το αίτημα για την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου που πλήττει ανεπανόρθωτα τη δημόσια εκπαίδευση και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αδιάλλακτη και με παντελή περιφρόνηση στους δημοκρατικούς θεσμούς και στον θεσμικό διάλογο ενάντια στην ηχηρή διαμαρτυρία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, κατέθεσε αργά το βράδυ της Πέμπτης 28-05-2020 το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή και προχωρά, δυστυχώς, τις επόμενες ημέρες στην ψήφισή του με πολλές αρνητικές διατάξεις.

Καλούμε τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 και ώρα 7:30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου Ναυπλίου(Τριών Ναυάρχων) σε συγκέντρωση –ενημέρωση τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του νομού μας ,τους συλλόγους γονέων και το Δ.Σ. του Συλλόγου Καθαριστριών Σχολικών Μονάδων Αργολίδας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καφές
Καρδιολόγος προειδοποιεί: Ο καφές «με το που ανοίξουμε τα μάτια» δεν μας ξυπνά
Ο Aurelio Rojas εξηγεί τον ρόλο της κορτιζόλης την πρώτη ώρα μετά το ξύπνημα και γιατί ο πρώτος καφές έχει μεγαλύτερο νόημα όταν καθυστερήσει λίγο
Καρδιολόγος προειδοποιεί: Ο καφές «με το που ανοίξουμε τα μάτια» δεν μας ξυπνά
Μαθητές συγκεντρώνουν ανακυκλώσιμα υλικά
Πρόγραμμα ιδιωτικής εταιρείας στα σχολεία: «Τάζουν σε μαθητές… ταξίδι στις ΗΠΑ αν συγκεντρώσουν τα περισσότερα ανακυκλώσιμα υλικά»
Αντιδράσεις για πρόγραμμα ανακύκλωσης στα σχολεία – Τι καταγγέλλει η Δ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
Πρόγραμμα ιδιωτικής εταιρείας στα σχολεία: «Τάζουν σε μαθητές… ταξίδι στις ΗΠΑ αν συγκεντρώσουν τα περισσότερα ανακυκλώσιμα υλικά»
Σημαία ΟΛΜΕ
ΟΛΜΕ: Στο πλευρό της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας – Καταγγελία αυταρχικών πρακτικών στο 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας
Κάνει λόγο για ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και τοξικό εργασιακό περιβάλλον – Καλεί τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν άμεσα
ΟΛΜΕ: Στο πλευρό της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας – Καταγγελία αυταρχικών πρακτικών στο 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας