aeroplano
Γράφει ο Δ/ντής ΓΕΛ Κολυμβαρίου, Ζαχαρίας Κουτουλάκης, ΠΕ86

Είμαστε το ΓΕΛ Κολυμβαρίου και επρόκειτο να ταξιδέψουμε στη Ρώμη 7 επιβάτες (5 μαθητές & 2 εκπαιδευτικοί) από τα Χανιά  στις 1-3-2020  και να επιστρέψουμε στις 8-3-2020.

Παρόλο που έχουν σταλεί πολλά e-mail και έχουν γίνει αρκετά τηλεφωνήματα στην Aegean Airlines για να μας επιστρέψουν εξ ολοκλήρου την αξία των αεροπορικών εισιτηρίων, αυτό δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει !!! Η μόνη επιστροφή που μας έχει γίνει από την Aegean Airlines μέχρι στιγμής είναι το 1/3 της αξίας των αεροπορικών εισιτηρίων.

Αυτό είναι ανεπίτρεπτο γιατί είχε δεσμευτεί η Aegean Airlines ότι το αργότερο μέχρι τα μέσα του Απριλίου θα έχει επιστραφεί εξ ολοκλήρου το 100% της αξίας των αεροπορικών εισιτηρίων μας, κάτι που δεν ισχύει αφού έχουμε λάβει μόνο το 35% της αξίας και βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του Μαΐου. 

Είναι η μοναδική αεροπορική εταιρία τόσο στην  Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη που δεν έχει επιστρέψει ολόκληρη την αξία των εισιτηρίων λόγω της πρόσφατης αναστολής των σχολικών μετακινήσεων προς το εξωτερικό. Ακόμη κι η αεροπορική εταιρία Ryanair που εκτελεί δρομολόγια στο εξωτερικό, έχει ήδη επιστρέψει ολόκληρη την αξία των εισιτηρίων στα σχολεία που επρόκειτο να ταξιδέψουν στην Ιταλία ή σε άλλο ευρωπαϊκό προορισμό το Μάρτιο ή τον Απρίλιο 2020.  

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε την Aegean Airlines να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες χωρίς άλλες χρονοτριβές (έχουν περάσει πάνω από 3,5 μήνες από την έκδοση των εισιτηρίων) ώστε να γίνει άμεσα η επιστροφή της υπόλοιπης αξίας (το 65%) των αεροπορικών εισιτηρίων μας !!!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

10 Πιστοποιητικά Τεχνητής Νοημοσύνης για Εκπαιδευτικούς: 1000 Υποτροφίες ως 19/1

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΡΙΖΑ ΦΛΩΡΑΤΟΥ
Ποια είναι η Μαρίζα Φλωράτου που στέφεται Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2026
Πατρινή, με έντονη καλλιτεχνική και κοινωνική δράση, αναλαμβάνει τον πιο εμβληματικό ρόλο του θεσμού
Ποια είναι η Μαρίζα Φλωράτου που στέφεται Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2026
κληρονομικο
Χωρίς φόρο κληρονομιάς οι καταθέσεις σε γνήσιους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς – Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών
Το Δημόσιο δεν δικαιούται να επιβάλει φόρο σε ποσά κοινού λογαριασμού μετά τον θάνατο συγκαταθέτη, εφόσον προβλέπεται ρήτρα αυτόματης περιέλευσης...
Χωρίς φόρο κληρονομιάς οι καταθέσεις σε γνήσιους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς – Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών
νηπιαγωγος
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια
Μια νηπιαγωγός επέλεξε να έχει δίπλα της τους μαθητές της στον γάμο της, χαρίζοντας στη τελετή μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαράς.
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια