Ο εκπαιδευτικός αφορισμός της Κεραμέως!
Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης, φιλόλογος

Ουδόλως μας απασχολεί ο αφορισμός της από τον ρασοφόρο όμως η υπουργός έχει πλέον αφοριστεί από την εκπαιδευτική κοινότητα και μάλιστα με το ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΦΟΡΙΣΜΟ!!!

1.Η διαδικασία ζωντανής μετάδοσης την εκθέτει, αν δεν την γελοιοποιεί στο Πανελλήνιο γιατί αγνοώντας τον ιδιαίτερο τρόπο μαθησιακής διαδικασίας στη Δ/θμια Εκπαίδευση προτείνει να εστιάζει η κάμερα στον εκπαιδευτικό ή στον πίνακα, μόνο!!!

Γυρίζει το σχολείο στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ ,τότε προφανώς ίσχυε ώρα παράδοσης και εξέτασης  και προτείνει οι κάμερες να ανοίγουν στην παράδοση μόνο. 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ,ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ,ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ,ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ,ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ,ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΑΡΙ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ,ΑΠΟ ΕΔΡΑΣ ΦΩΤΙΣΗ!!!

2.Ως άλλος ΗΓΕΜΩΝ,με πρόσθετες εξουσίες, αφού εξουθένωσε τους συναδέλφους με εικονικές και κακοστημένες εξ αποστάσεως διδασκαλίες και για να ρίξει στάχτη στα μάτια των γονέων για μια άθλια  κανονικότητα που μόνο αυτή διατείνεται ότι είναι εφικτή θα ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΎΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΥΛΑΣ ,σχεδιάζοντας να φέρει από τις 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ,ίσως και νωρίτερα, τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία!!!

Αφού θέλει αγιασμούς 1η Σεπτέμβρη σκεφτείτε τί περιμένει τους εκπαιδευτικούς!!! Δε θα χάσουν ΚΑΥΣΩΝΑ φέτος!!!

Και μόνο γι αυτή την ανερμάτιστη,εκδικητική πολιτική της θα έπρεπε να διευκολύνει τον πρωθυπουργό με την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της.

Αμφιλεγόμενη ,αυτοαναιρούμενη,συγχυσμένη (παίρνει αρκετά πίσω, ήδη,από το σχεδιαζόμενο μελλοντικό νομοσχέδιο της) ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

ΑΣ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ !!!

ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

syntaksiouxoi.jpg
Ανοίγει ο δρόμος για αυξήσεις στις επικουρικές συντάξεις - Οι πίνακες με τα ποσά
Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί πλέον στέρεες προϋποθέσεις για την πρώτη αύξηση των επικουρικών συντάξεων μετά από 15 χρόνια συνεχών περικοπών
Ανοίγει ο δρόμος για αυξήσεις στις επικουρικές συντάξεις - Οι πίνακες με τα ποσά
μετρο
Ποιοι δικαιούνται δωρεάν ή μειωμένο εισιτήριο στα ΜΜΜ
Η ελληνική κυβέρνηση καθόρισε τις κατηγορίες επιβατών που δικαιούνται δωρεάν ή μειωμένο κόμιστρο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για το 2025, με βάση την...
Ποιοι δικαιούνται δωρεάν ή μειωμένο εισιτήριο στα ΜΜΜ
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες: Προβληματισμός για τις μεγάλες αποκλίσεις βαθμολογητών
Η διαφορά έξι μονάδων μεταξύ του τελικού βαθμού και ενός εκ των δύο αρχικών βαθμών μπορεί να μεταφραστεί σε απώλεια 240 έως 480 μορίων
Πανελλήνιες: Προβληματισμός για τις μεγάλες αποκλίσεις βαθμολογητών