Να κλείσει το υπουργείο Παιδείας ζητούν οι υπάλληλοι λόγω ύποπτων κρουσμάτων
Αποδέκτες της ανησυχίας υπαλλήλων για την πιθανότητα ύπαρξης ύποπτων κρουσμάτων και καραντίνας σε υπηρεσίες της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου Παιδείας έγιναν τα μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων

Να κλείσει το υπουργείο Παιδείας ζητά ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Παιδείας καθώς όπως ενημερώνει τα μέλη του έχουν γίνει αποδέκτες ανησυχίας πολλών εργαζομένων για την πιθανότητα ύπαρξης ύποπτων κρουσμάτων και καραντίνας σε υπηρεσίες του υπουργείου. 

«Το ΔΣ του Συλλόγου, μετά τα ανωτέρω και μετά από τηλεδιάσκεψη, με ομόφωνη απόφασή του, εμμένει στα με αρ. πρωτ. 18/13-3-2020 και 19/16-3-2020 αιτήματά του για κλείσιμο του Υπουργείου σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη, για τους λόγους που αναφέρει σ’ αυτά.

Η πρότασή μας είναι διαρκής και συνεχίζουμε να συμμετέχουμε ενεργά στην καμπάνια «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του ιού!» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

σχετικά άρθρα

Για την τράπεζα θεμάτων στο Λύκειο
Για την τράπεζα θεμάτων στο Λύκειο
Το ζητούμενο δεν είναι να κατηγοριοποιήσουμε σχολεία, εκπαιδευτικούς και μαθητές, σκοπός δεν είναι να δημιουργήσουμε σχολεία αρίστων, αλλά άριστα...
Για την τράπεζα θεμάτων στο Λύκειο