Απονομή Πιστοποίησης του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Η Πιστοποίηση αποδεικνύει ότι το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διαθέτει διεργασίες και διαδικασίες κατάλληλες για την διατήρηση και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του και την εκπλήρωση των στρατηγικών του στόχων

Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 σε τελετή, που διοργανώθηκε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση, Καθηγητής κ. Παντελής Κυπριανός απένειμε το επίσημο Πιστοποιητικό του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στον Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητή κ. Σπυρίδωνα Κίντζιο, παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και των μελών της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ).

Η Επιτροπή Πιστοποίησης επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιό μας στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2019 και εξέτασε τις διεργασίες του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας που σχετίζονται με όλους τους τομείς δράσης του Πανεπιστημίου, όπως εκπαίδευση, έρευνα, διοίκηση και στρατηγική ανάπτυξης. Τα συμπεράσματα της Επιτροπής αποτυπώνονται στην Έκθεση Πιστοποίησης που συνέταξαν τα μέλη της και η  οποία επικυρώνει ότι το ΓΠΑ ανταποκρίνεται στα κριτήρια ποιότητας που έχει θέσει η ΑΔΙΠ και τα οποία εναρμονίζονται με εκείνα του Ευρωπαϊκού  Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΧΑΕ).

Η Πιστοποίηση αποδεικνύει ότι το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διαθέτει διεργασίες και διαδικασίες κατάλληλες για την διατήρηση και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του και την εκπλήρωση των στρατηγικών του στόχων. Το επίτευγμα αυτό, το οποίο συμπίπτει χρονικά με τον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση του ΓΠΑ, διασφαλίζει την κομβική θέση του τρίτου αρχαιότερου ελληνικού πανεπιστημίου ως του κατεξοχήν Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στις Γεωτεχνικές Επιστήμες σε εθνικό επίπεδο και προάγει τη στρατηγική ανάπτυξής του στον Ευρωπαϊκό και διεθνή ακαδημαϊκό χάρτη.

 

adip_certification_greek.jpg

 

 

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα

Έλληνες μαθητές συνομιλούν με έναν πρόσφυγα - Οι δυσκολίες και το μήνυμα ελπίδας
Έλληνες μαθητές συνομιλούν με έναν πρόσφυγα - Οι δυσκολίες και το μήνυμα ελπίδας
Η ιστορία του Ταλχά, που ξέφυγε από τις εχθροπραξίες στην πατρίδα του, έπεσε θύμα εκμετάλλευσης και ξυλοδαρμού από διακινητές και έφτασε στη χώρα μας...
Έλληνες μαθητές συνομιλούν με έναν πρόσφυγα - Οι δυσκολίες και το μήνυμα ελπίδας