Thumbnail
5ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

Σημαντική διάκριση απέσπασαν πέντε αναπληρώτριες νηπιαγωγοί στα πλαίσια του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Εκπαιδευτική Καινοτομία.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια των εργασιών του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας που λαμβάνει χώρα στη Λάρισα από τις 11 έως και σήμερα 13/10/2019 (https://synedrio.eepek.gr/el/ ), έλαβαν το 1ο Βραβείο Διακεκριμένου Μέλους της ΕΕΠΕΚ οι νηπιαγωγοί του παραρτήματος νηπιαγωγείου Μαλακάσας κ. κ. Υψηλάντη Στυλιανή, Δραγωίδου Καλλιόπη, Παπαθανασίου Βασιλική, Αποστολάκη Ιωάννα και Φραντζή Άννα, για την εργασία τους που αφορούσε τις «Εναλλακτικές Διδακτικές Προσεγγίσεις στην Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύερης ή Ξένης Γλώσσας σε πρόσφυγες μαθητές προσχολικής ηλικίας»,.

Παράλληλα, απέσπασαν τιμητική διάκριση για δεύτερη φορά μετά τη βράβευσή τους στα Educational Business Leaders Awards τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα.

Το βραβείο παρέδωσε ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ κ. Μπαμπινιώτης και παρελήφθη από το Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του ΚΦΠ Μαλακάσας κ. Καλέμη Κωνσταντίνο, ο οποίος με τη σειρά του έλαβε πέρα από το ανωτέρω βραβείο και πλακέτα Τιμητικής Διάκρισης για την βράβευσή του σε Διεθνή Διαγωνισμό.

Η διάκριση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα συντονισμένης και συνεχούς προσπάθειας σε παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης χωρίς διακρίσεις σε μαθητές που έχουν ήδη βιώσει πολλά στη ζωή τους.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της τελετής ο κ. Νικόλαος Σκεντέρης, αναπληρωτής Καθηγητής Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στους χώρους του οποίου φιλοξενήθηκε η ανωτέρω εκδήλωση, ενημέρωσε ότι στα πλάισια του 31ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας (Ε.Ε.Κ.Π.Π.Υ.). με θέμα: «Μέριμνα για την παιδική προστασία στην Ελλάδα: Από τη νεογνική στην εφηβική ηλικία, είναι από μόνο του μία πρόκληση» που έγνε στην Λευκάδα από τις 3-6/10/2019 ότι η εργασια μας με τίτλο: ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ,έλαβε το ένα από τα τρία βραβεία της Επιστημονικής Επιτροπής.

Από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντίνος Καλέμης συγχαίρει τις νηπιαγωγούς για την εξαίρετη εργασία τους και το άριστο πνεύμα ομαδικής δουλειάς που επέδειξαν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Καταγγελία για μαζικές εξώσεις φοιτητών από τις εστίες
«Δεν είναι τυχαίο που βιάζονται να ξεκληρίσουν  όλες τις Εστίες, απ’ όταν έλαβαν έγκριση για κονδύλι 5,6 εκ. ευρώ για «αναβάθμιση των Φοιτητικών...
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Καταγγελία για μαζικές εξώσεις φοιτητών από τις εστίες
ypaith
ΙΕΠ: Έλλειμμα ύψους 589.500 ευρώ - Το ΥΠΑΙΘΑ αποσύρει χρήματα από τα ΑΕΙ για να το καλύψει
«Τρύπα» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο ΙΕΠ – Η απόφαση Πιερρακάκη να αποσύρει χρήματα από τα δημόσια πανεπιστήμια
ΙΕΠ: Έλλειμμα ύψους 589.500 ευρώ - Το ΥΠΑΙΘΑ αποσύρει χρήματα από τα ΑΕΙ για να το καλύψει
αξιολόγηση
Αιρετοί ΔΑΚΕ: «Όχι» στην αξιολόγηση!
Ενημερωτικό των αιρετών ΔΑΚΕ για την 21η συνεδρίαση ΠΥΣΠΕΑ’ Αθήνας  & 7η συνεδρίαση ΑΠΥΣΠΕ Αττικής –  «Αναρωτιόμαστε τι άλλο πρέπει να συμβεί για να...
Αιρετοί ΔΑΚΕ: «Όχι» στην αξιολόγηση!