Διεθνής διάκριση για πέντε νηπιαγωγούς από τη Μαλακάσα
5ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

Σημαντική διάκριση απέσπασαν πέντε αναπληρώτριες νηπιαγωγοί στα πλαίσια του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Εκπαιδευτική Καινοτομία.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια των εργασιών του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας που λαμβάνει χώρα στη Λάρισα από τις 11 έως και σήμερα 13/10/2019 (https://synedrio.eepek.gr/el/ ), έλαβαν το 1ο Βραβείο Διακεκριμένου Μέλους της ΕΕΠΕΚ οι νηπιαγωγοί του παραρτήματος νηπιαγωγείου Μαλακάσας κ. κ. Υψηλάντη Στυλιανή, Δραγωίδου Καλλιόπη, Παπαθανασίου Βασιλική, Αποστολάκη Ιωάννα και Φραντζή Άννα, για την εργασία τους που αφορούσε τις «Εναλλακτικές Διδακτικές Προσεγγίσεις στην Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύερης ή Ξένης Γλώσσας σε πρόσφυγες μαθητές προσχολικής ηλικίας»,.

Παράλληλα, απέσπασαν τιμητική διάκριση για δεύτερη φορά μετά τη βράβευσή τους στα Educational Business Leaders Awards τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα.

Το βραβείο παρέδωσε ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ κ. Μπαμπινιώτης και παρελήφθη από το Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του ΚΦΠ Μαλακάσας κ. Καλέμη Κωνσταντίνο, ο οποίος με τη σειρά του έλαβε πέρα από το ανωτέρω βραβείο και πλακέτα Τιμητικής Διάκρισης για την βράβευσή του σε Διεθνή Διαγωνισμό.

Η διάκριση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα συντονισμένης και συνεχούς προσπάθειας σε παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης χωρίς διακρίσεις σε μαθητές που έχουν ήδη βιώσει πολλά στη ζωή τους.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της τελετής ο κ. Νικόλαος Σκεντέρης, αναπληρωτής Καθηγητής Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στους χώρους του οποίου φιλοξενήθηκε η ανωτέρω εκδήλωση, ενημέρωσε ότι στα πλάισια του 31ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας (Ε.Ε.Κ.Π.Π.Υ.). με θέμα: «Μέριμνα για την παιδική προστασία στην Ελλάδα: Από τη νεογνική στην εφηβική ηλικία, είναι από μόνο του μία πρόκληση» που έγνε στην Λευκάδα από τις 3-6/10/2019 ότι η εργασια μας με τίτλο: ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ,έλαβε το ένα από τα τρία βραβεία της Επιστημονικής Επιτροπής.

Από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντίνος Καλέμης συγχαίρει τις νηπιαγωγούς για την εξαίρετη εργασία τους και το άριστο πνεύμα ομαδικής δουλειάς που επέδειξαν.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα

Έλληνες μαθητές συνομιλούν με έναν πρόσφυγα - Οι δυσκολίες και το μήνυμα ελπίδας
Έλληνες μαθητές συνομιλούν με έναν πρόσφυγα - Οι δυσκολίες και το μήνυμα ελπίδας
Η ιστορία του Ταλχά, που ξέφυγε από τις εχθροπραξίες στην πατρίδα του, έπεσε θύμα εκμετάλλευσης και ξυλοδαρμού από διακινητές και έφτασε στη χώρα μας...
Έλληνες μαθητές συνομιλούν με έναν πρόσφυγα - Οι δυσκολίες και το μήνυμα ελπίδας