Thumbnail
5ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

Σημαντική διάκριση απέσπασαν πέντε αναπληρώτριες νηπιαγωγοί στα πλαίσια του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Εκπαιδευτική Καινοτομία.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια των εργασιών του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας που λαμβάνει χώρα στη Λάρισα από τις 11 έως και σήμερα 13/10/2019 (https://synedrio.eepek.gr/el/ ), έλαβαν το 1ο Βραβείο Διακεκριμένου Μέλους της ΕΕΠΕΚ οι νηπιαγωγοί του παραρτήματος νηπιαγωγείου Μαλακάσας κ. κ. Υψηλάντη Στυλιανή, Δραγωίδου Καλλιόπη, Παπαθανασίου Βασιλική, Αποστολάκη Ιωάννα και Φραντζή Άννα, για την εργασία τους που αφορούσε τις «Εναλλακτικές Διδακτικές Προσεγγίσεις στην Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύερης ή Ξένης Γλώσσας σε πρόσφυγες μαθητές προσχολικής ηλικίας»,.

Παράλληλα, απέσπασαν τιμητική διάκριση για δεύτερη φορά μετά τη βράβευσή τους στα Educational Business Leaders Awards τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα.

Το βραβείο παρέδωσε ο ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ κ. Μπαμπινιώτης και παρελήφθη από το Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του ΚΦΠ Μαλακάσας κ. Καλέμη Κωνσταντίνο, ο οποίος με τη σειρά του έλαβε πέρα από το ανωτέρω βραβείο και πλακέτα Τιμητικής Διάκρισης για την βράβευσή του σε Διεθνή Διαγωνισμό.

Η διάκριση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα συντονισμένης και συνεχούς προσπάθειας σε παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης χωρίς διακρίσεις σε μαθητές που έχουν ήδη βιώσει πολλά στη ζωή τους.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της τελετής ο κ. Νικόλαος Σκεντέρης, αναπληρωτής Καθηγητής Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στους χώρους του οποίου φιλοξενήθηκε η ανωτέρω εκδήλωση, ενημέρωσε ότι στα πλάισια του 31ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας (Ε.Ε.Κ.Π.Π.Υ.). με θέμα: «Μέριμνα για την παιδική προστασία στην Ελλάδα: Από τη νεογνική στην εφηβική ηλικία, είναι από μόνο του μία πρόκληση» που έγνε στην Λευκάδα από τις 3-6/10/2019 ότι η εργασια μας με τίτλο: ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ,έλαβε το ένα από τα τρία βραβεία της Επιστημονικής Επιτροπής.

Από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντίνος Καλέμης συγχαίρει τις νηπιαγωγούς για την εξαίρετη εργασία τους και το άριστο πνεύμα ομαδικής δουλειάς που επέδειξαν.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πόσες μέρες μαθημάτων απομένουν στα Γυμνάσια και τα Λύκεια - Ο προγραμματισμός

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

dolofonia
Μακελειό σε σχολείο του Νάσβιλ: Η στιγμή της εξουδετέρωσης της ένοπλης 28χρονης
Βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση στο σχολείο του Νάσβιλ και την εξουδετέρωση της 28χρονης ένοπλης
Μακελειό σε σχολείο του Νάσβιλ: Η στιγμή της εξουδετέρωσης της ένοπλης 28χρονης
opke_1.jpg
Εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου: Σχεδίαζαν επίθεση σε εστιατόριο στην Αθήνα
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, μέλη του τρομοκρατικού – ηγετικού στελέχους, που δραστηριοποιούνταν στο εξωτερικό, ως «εγκέφαλος» του δικτύου
Εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου: Σχεδίαζαν επίθεση σε εστιατόριο στην Αθήνα