Εκδήλωση προγράμματος Erasmus+ του Γυμνασίου-Λ.Τ Μακρυχωρίου για τα όμορα σχολεία
εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος Erasmus+, 26/6

Στην αίθουσα Αντλιοστάσιο του  Δήμου Τεμπών, την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου – Λυκειακών Τάξεων Μακρυχωρίου διοργάνωσε εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος Erasmus+, που υλοποιεί στη δράση ΚΑ1 με θέμα «Αξιοποιώντας την ευρωπαϊκή εμπειρία στη διδακτική».

Με αφορμή την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς 2018-2019, τα μέλη της παιδαγωγικής ομάδας του προγράμματος προσκάλεσαν τους εκπαιδευτικούς των όμορων σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, με σκοπό  να μοιραστούν τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες τους από τις επιμορφωτικές δραστηριότητές τους σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συγκεκριμένα, στο Ταλίν της Εσθονίας οι Κουκουτιανός Γιώργος και Ντούσιος Στέλιος παρακολούθησαν επιμορφωτικό πρόγραμμα για τη μέθοδο STEAM ενώ στη Φλωρεντία της Ιταλίας, η Ντελή Ελευθερία, συμμετείχε σε επιμορφωτικό πρόγραμμα για τη μέθοδο project και η Ζέτα Τσίγκα για την καλλιέργεια προσωπικών δεξιοτήτων των μαθητών (soft skills).

Οι Συντονιστές Εκπαιδευτκού Έργου, κ. Μάτος Αναστάσιος και κ. Καραγιώργου Αικατερίνη, και πολλοί συνάδελφοι τίμησαν τους διοργανωτές με την παρουσία τους.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για το  ενδιαφέρον τους που δίνει ώθηση για νέες δράσεις στο άμεσο μέλλον

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ταξί
Συνελήφθη ο «Ληστής των ταξί»: Παραπλανούσε οδηγούς και τους ακινητοποιούσε με τη ζώνη ασφαλείας
Αγία Βαρβάρα: 25χρονος έπνιγε οδηγούς ταξί με τη ζώνη για να τους ληστέψει
Συνελήφθη ο «Ληστής των ταξί»: Παραπλανούσε οδηγούς και τους ακινητοποιούσε με τη ζώνη ασφαλείας