Μέχρι την Τρίτη 13 Ιουνίου το αργότερο οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης είναι υποχρεωμένες να δημοσιεύσουν στις ιστοσελίδες τους πρώτους πίνακες υποψηφίων Διευθυντών καθώς, σύμφωνα με την Υ.Α. Φ.361.22/21/90780/Ε3/31-05-2017 «Οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης καταρτίζουν και αναρτούν τον προσωρινό ενιαίο αξιολογικό πίνακα το αργότερο εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την επομένη ημέρα της λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας».
Ακολουθεί η προθεσμία για ενστάσεις κατά του προσωρινού ενιαίου αξιολογικού πίνακα που υποβάλλονται εγγράφως εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) ημερών από την ανάρτησή του. Οι ενστάσεις κατά του προσωρινού ενιαίου αξιολογικού πίνακα κρίνονται και οι ανασυνταγμένοι πίνακες αναρτώνται την επομένη ημέρα από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.
Παράλληλα την Τρίτη 20 Ιουνίου αναμένεται να συνεδριάσουν οι συνυπηρετούντες των υποψηφίων καθηγητές με πρόεδρο τον αρχαιότερο για τη διατύπωση σχετικής γνώμης η οποία αποστέλλεται άμεσα στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης.
Η ΑΔΕΔΥ αλλά και δεκάδες ΕΛΜΕ και Σύλλογοι ΠΕ καλούν σε αποχή από κάθε διαδικασία
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ