Thumbnail
Συντονιστή Εκπαίδευσης Βερολίνου

Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε καταγγελίες για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

α) Η στελέχωση και λειτουργία των σχολείων ορίζεται με βάση τις κείμενες διατάξεις οι οποίες έχουν εφαρμογή και στην ομογενειακή εκπαίδευση.

β) Ο οποιοσδήποτε χωρισμός τμημάτων είτε αυτοτελών είτε συνδιδασκόμενων γίνεται πάντα με βάση τις κείμενες διατάξεις και με παιδαγωγικά κριτήρια και ουδέποτε χωρίστηκε τμήμα τάξης με 20 μαθητές σε σχολείο περιοχής ευθύνης του Συντονιστή Βερολίνου.

γ) Το Γυμνάσιο/Λύκειο Κολωνίας έχει αυτή τη στιγμή 70 μαθητές και υπηρετούν σε αυτό 10 εκπαιδευτικοί.

δ) Οι οποιεσδήποτε αποσπάσεις ή παρατάσεις έχουν γίνει φέτος έγκαιρα από το ΥΠΠΕΘ, με γνώμονα το συμφέρον της υπηρεσίας και τις τρέχουσες υπηρεσιακές/διδακτικές ανάγκες σε διδακτικό προσωπικό. 

Από το Γραφείο

Συντονιστή Εκπαίδευσης Βερολίνου  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ.jpg
Θρήνος: "Έφυγε" από τη ζωή η εκπαιδευτικός Ιωάννα Κωστάκη σε ηλικία μόλος 43 ετών
Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της εκπαιδευτικού Ιωάννας Κωστάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών. 
Θρήνος: "Έφυγε" από τη ζωή η εκπαιδευτικός Ιωάννα Κωστάκη σε ηλικία μόλος 43 ετών
κοτο
Φτερούγες κοτόπουλου: Συνταγή στο air fryer με μέλι και σουσάμι
Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για ορεκτικό ή για ένα ελαφρύ γεύμα. Για πιο πικάντικη γεύση, προσθέστε λίγο τριμμένο κόκκινο πιπέρι στη σάλτσα
Φτερούγες κοτόπουλου: Συνταγή στο air fryer με μέλι και σουσάμι