Thumbnail
ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το σχολικό έτος 2015-2016 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 44 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας, 61 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ08-Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, 11 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, 37 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ16.01-Μουσικής, 9 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ19&20-Πληροφορικής και 56 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ32-Θεατρικών Σπουδώνγια την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 26 έως και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε σχολικές μονάδες της περιοχής που προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Για τους πίνακες με τα ονόματα των προσλαμβανόμενων πατήστε εδώ.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anoia-750x575.jpg
Ένα τεστ μπορεί να προβλέψει το Αλτσχάιμερ πριν καν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα
«Τα δεδομένα μας δείχνουν ότι η όσφρηση μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο βιοδείκτη για την πρόβλεψη νευροεκφυλιστικών ασθενειών»
Ένα τεστ μπορεί να προβλέψει το Αλτσχάιμερ πριν καν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα
proteini-kai-futikes-ines.jpg
Φυτική ή ζωική πρωτεΐνη; Νέα έρευνα «γκρεμίζει» τον διατροφικό μύθο
Οι ειδικοί καταλήγουν ότι η συνολική ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης έχει μεγαλύτερη σημασία από τον τύπο ή την ώρα κατανάλωσης
Φυτική ή ζωική πρωτεΐνη; Νέα έρευνα «γκρεμίζει» τον διατροφικό μύθο