elas-peripoliko
Tρεις δράστες, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες εισέβαλαν σε μεζονέτα στην Κηφισιά, όπου διαμένουν δύο ηλικιωμένα άτομα με το πρόσχημα να πουν τα κάλαντα

Συναγερμός σήμανε στην Κηφισιά το πρωί της Κυριακής (24.12.23) παραμονή Χριστουγέννων, όταν δύο ηλικιωμένοι έπεσαν θύματα ληστείας από «Άγιους Βασίληδες».

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, τρεις δράστες, ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες εισέβαλαν χθες το πρωί, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου σε μεζονέτα 3ου και 4ου ορόφου που βρίσκεται στην Κηφισιά, όπου διαμένουν δύο ηλικιωμένα άτομα με το πρόσχημα να πουν τα κάλαντα.

Ένας εξ αυτών πήγε στο υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στον 4ο όροφο και αφαίρεσε από τη ντουλάπα μικρό πακτωμένο χρηματοκιβώτιο, στο οποίο υπήρχε άγνωστο χρηματικό ποσό, ένα ρολόι άγνωστης χρηματικής αξίας, βιβλιάρια τραπέζης, κλειδιά αυτοκινήτων και προσωπικά έγγραφα.

Οι ληστές διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την υπόθεση εξετάζει το Α.Τ. Κηφισιάς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα