Κατάθεση αναφοράς από τη Μ. Τζούφη για τη δωρεάν μετακίνηση των μαθητών

Τη δωρεάν μετακίνηση των μαθητών και μαθητριών των Καλλιτεχνικών Σχολείων ζητά η Μερόπη Τζούφη, όπως αντίστοιχα προβλέπεται για τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων. 

Με αναφορά της προς τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη, η βουλευτής Ιωαννίνων επικαλείται σχετική επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Κερατσινίου-Δραπετσώνας, στην οποία διατυπώνεται το αίτημα να συμπεριληφθούν οι εν λόγω μαθητές στις διατάξεις της δωρεάν μετακίνησης. Όπως αναφέρει η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, πρόκειται για δίκαιο αίτημα και καλεί τον αρμόδιο υπουργό να προχωρήσει σε σχετική ρύθμιση.

Αναλυτικά η αναφορά

Θέμα: Δωρεάν μετακίνηση μαθητών και μαθητριών των καλλιτεχνικών σχολείων 
 
Η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη καταθέτει ως αναφορά προς τον υπουργό Παιδείας, την επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Κερατσινίου-Δραπετσώνας αναφορικά με το αίτημα να συμπεριληφθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες των καλλιτεχνικών σχολείων στις διατάξεις δωρεάν μετακίνησης. 
 
Επισυνάπτεται η επιστολή. Παρακαλείται ο αρμόδιος υπουργός να τη λάβει υπόψη, να  μεριμνήσει για το δίκαιο αίτημα, όπως και να ενημερώσει τη Βουλή και την εκπαιδευτική  κοινότητα. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber