Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη της φωτοβολίδας στα χέρια του Μανώλη

Σοκ προκαλεί το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη στιγμή της έκρηξης της ναυτικής φωτοβολίδας στα χέρια του Μανώλη στον Άγιο Νικόλαο.

Το βίντεο

Στο βίντεο που έδωσε τη δημοσιότητα το STAR, φαίνεται η φωτοβολίδα να σκάει στα χέρια του 33χρονου Μανώλη, με θραύσμα να καρφώνεται στο συκώτι του και να πεθαίνει ακαριαία.

Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες

Ποινική δίωξη για κατοχή και χρήση ναυτικών φωτοβολίδων, ασκήθηκε στου δύο συλληφθέντες για τον τραγικό θάνατο του 33χρονου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Ο Εισαγγελέας σύμφωνα με τις πληροφορίες, τους παρέπεμψε σε τακτική δικάσιμο στις 13 Μαΐου. Οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τότε, ενώ η αστυνομία αναζητά τον ιδιοκτήτη του σκάφους, που όπως υποστηρίζουν τους έδωσε τις ναυτικές φωτοβολίδες, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζουν.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο

Τις τρομακτικές ζημιές που προκάλεσε η έκρηξη της ναυτικής φωτοβολίδας στον 33χρονο Μανώλη Κριτσωτάκη, φαίνεται πώς επιβεβαιώνει η νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στο σώμα του άτυχου νέου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει ότι η έκρηξη της φωτοβολίδας προκάλεσε εκτεταμένα και ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι του 33χρονου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber