Η σορός της βρέθηκε στον Πόρο, όπου ξεβράστηκε από την θάλασσα τον Αύγουστο, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της

Ταυτοποιήθηκε τελικά η σορός που βρέθηκε στον Πόρο και βρισκόταν από τον περασμένο Αύγουστο στα αζήτητητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας. Η σορός ανήκει τελικά στην Σταυρούλα Γκουγκουλιά η οποία είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτοποίηση του DNA που λήφθηκε από τον πατέρα της επιβεβαίωσε τις υποψίες που έφταναν μέχρι και την βεβαιότητα, για τον θάνατο της 53χρονης.

Η απάντηση από το DNA που βγήκε τις πρωινές ώρες Παρασκευής, επιβεβαίωσε την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας που βρισκόταν ξεχασμένη στα αζήτητα στο νεκροτομείο Πειραιά επί έξι μήνες.

Η σορός της βρέθηκε στον Πόρο, όπου ξεβράστηκε από την θάλασσα τον Αύγουστο, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της. Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε πάει για νυχτερινό μπάνιο στο Παλαιό Φάληρο και για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους έχασε τις αισθήσεις της και πνίγηκε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η σορός εντοπίστηκε στον Πόρο λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της, ενώ τα κοσμήματα που υπάρχουν πάνω στην σορό ταιριάζουν με εκείνα που φορούσε η γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχές έχουν μια πρώτη εικόνα για την σορό που εντοπίστηκε στον Πόρο και φαίνεται πως ο θάνατος επήλθε από αυτοχειρία.

Βρέθηκαν κοσμήματα που ταιριάζουν με αυτά που φορούσε η αγνοούμενη, αλλά και ένα σημάδι που ταιριάζει με χειρουργική επέμβαση που είχε κάνει η εξαφανισμένη.

Τη σορό εντόπισε ένας ψαράς με ένα καΐκι. Έχει παρθεί δείγμα DNA από τον βιολογικό πατέρα, ώστε να συγκριθούν με εκείνο της σορού και να καταλήξουν αν είναι για την Σταυρούλα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και την πρώτη εικόνα που έχει, δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber