Τι αναζητούν οι αρχές στην περίεργη υπόθεση με το λαγούμι στην Κορινθία

Αρκετά είναι τα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.

Το ενδεχόμενο αιμομιξίας εξετάζουν οι αρχές, ενώ απορίας άξιον είναι γιατί η οικογένεια έχει «εξαφανίσει» μόνο τα 3 από τα 5 παιδιά της.

Η έρευνα

Επίσης μυστήριο παραμένει το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που κυοφορεί η 22χρονη, καθώς η οικογένεια δεν έβγαινε από το λαγούμι της εδώ και μήνες.

Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας έχει ζητήσει πληροφόρηση σχετικά με τα πόσα παιδιά ακριβώς διαβιούν στο κοινόβιο, πόσα εξ αυτών είναι κάτω των 16 χρονών και δεν φοιτούν στο σχολείο, καθώς και σχετικά με το 11 μηνών βρέφος αγνώστου πατρός.

«Πληρώνεται κανονικά»

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, η Αντιδήμαρχος Προσωπικού του δήμου Ερέτριας Παρασκευή Αμερικάνου, σημείωσε μεταξύ άλλων «Στην αίτηση που είχε κάνει για μετάταξη στο δήμο Ερετρίας είχε δηλώσει άλλη διεύθυνση».

«Από ερωτήσεις που έχουμε κάνει εργαζόταν στον δήμο. Είχε πει πως είχε πρόβλημα υγείας και έτσι έκανε κάποιες εργασίες εξ αποστάσεως», είπε αναφερόμενη με την εργασιακή σχέση του άνδρα με το δήμο.

«Μετά από εντολή του δημάρχου μίλησα μαζί του και του είπα ότι τον χρειαζόμασταν στο δήμο. Ωστόσο δεν ήρθε. Πληρώνεται κανονικά παρά το γεγονός ότι δεν έρχεται στην δουλειά», πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης πως εργαζόταν στο γραφείο κίνησης. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα διαπίστωσαν οι Αρχές και πρεσβεύει η κοινότητα του 45χρονου παλαιοχριστιανού, δεν υπάρχει ρεύμα και φυσικά ίντερνετ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber