Η μητέρα του κατήγγειλε το περιστατικό στον δήμο Λαρισαίων

Ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας ανήλικος μαθητής.

Συγκεκριμένα, ένας 17χρονος μαθητής περπατούσε και έπεσε στο κεφάλι του ένα κομμάτι τζάμι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της πόλης, απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο και το τζάμι που έσπασε άνηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο. Μάλιστα το κομμάτι του γυαλιού που έσπασε στο έδαφος, έκοψε στο πόδι και ένα συμμαθητή του παιδιού που περπατούσε δίπλα του.

Ο νεαρός που τραυματίστηκε γλύτωσε τα χειρότερα επειδή όπως λέει η μητέρα του που κατήγγειλε το συμβάν στο paidis.com, φορούσε κουκούλα.

Το παιδί επισκέφθηκε τον οικογενειακό γιατρό ενώ η μητέρα του προχώρησε σε καταγγελία στο δήμο Λαρισαίων, με την πολεοδομία να την ενημερώνει ότι το συγκεκριμένο κτίριο θα έπρεπε να είχε γκρεμιστεί από καιρό.

Η μητέρα που σκέφτεται να στραφεί κατά παντός υπευθύνου, καλεί τους διερχόμενους να είναι προσεκτικοί για να μην υπάρξουν και άλλοι τραυματισμοί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber