Μαθηματικό παζλ: Έχετε μόνο 5 δευτερόλεπτα για να το λύσετε

Μια απλή μαθηματική ερώτηση έχει κερδίσει την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και λίγες μέρες και ωθεί τον κόσμο να βρει την απάντηση. Δείτε και προσπαθήστε να λύσετε αυτό το μαθηματικό παζλ.

Η ερώτηση απαιτεί την εύρεση των αριθμών που ανήκουν στα κενά για να γίνει σωστά η πρόσθεση. Θεωρείτε τον εαυτό σας καλό στα μαθηματικά; Αν ναι, αποδείξτε την ικανότητά σας λύνοντας σωστά αυτό το παζλ σε 5 δευτερόλεπτα.

«Μπορείς να συμπληρώσεις τα κενά;» έγραψε ο χρήστης X Tansu Yegen ενώ μοιράστηκε μια ερώτηση μαθηματικών στην πλατφόρμα microblogging. Η ερώτηση λέει: «Συμπληρώστε τα κενά για να γίνει η σωστή πράξη. _72 + 3_8 = 47_». Μπορείτε να βρείτε τους αριθμούς που λείπουν; Ο χρόνος σας ξεκινά τώρα…

Δείτε μερικές αντιδράσεις εδώ:

Ένα άτομο δημοσίευσε: «Σκέφτηκα ότι αυτή ήταν μια ερώτηση τέχνασμα και χρειαζόταν μόνο 1 αριθμό για να συμπληρώσει όλα τα κενά. Απέτυχα παταγωδώς».

«Αδύνατον. Το σύνολό σας θα πρέπει να είναι 480, όχι 470», συμπλήρωσε ένας άλλος.

Ένας τρίτος έγραψε, “0-9-0 είναι η ασήμαντη λύση, αλλά το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε το ίδιο σύμβολο για τα κενά υποδηλώνει ότι είναι ο ίδιος αριθμός. Περίεργος να μάθω τι θα ήταν αυτό».

Ένας πέμπτος σχολίασε: «Είναι 190». «Πρώτη γραμμή 1, δεύτερη γραμμή 0, τρίτη γραμμή 0» είπε άλλος χρήστης.

Οι άνθρωποι που έλυσαν το παζλ είχαν διαφορετικές απόψεις σχετικά με τη σωστή απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Ενώ πολλοί ισχυρίστηκαν ότι το ‘090’ είναι η σωστή απάντηση, άλλοι υποστήριξαν ότι είναι το ‘190’.

Πηγή: FOXreport.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber