Συνελήφθη “επίσκοπος” που καλούσε πολίτες να πάρουν τα όπλα και να σκοτώσουν δικαστές, δικηγόρους και δημοσιογράφους - Η τοπική Εκκλησία υποστηρίζει πως δεν έχει κανέναν τίτλο ιερατικό

Συνελήφθη από τις Αρχές, στο Αίγιο, ψευδοεπίσκοπος, ο οποίος καλούσε τους πολίτες να πάρουν τα όπλα και να σκοτώσουν δικαστές, δικηγόρους και παράγοντες της περιοχής.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η ΕΛΑΣ είχε εντοπίσει το σπίτι του και τον ανάγκασαν να παραδοθεί. Ήδη έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια Αιγίου και αναμένεται να μεταβεί στα Δικαστήρια για να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Ο άνδρας αυτός, που είναι πρώην καλόγερος, αλλά δηλώνει επίσκοπος, ζητούσε μέσα από τη σελίδα του στο YouTube, απευθυνόμενος στους πολίτες, να πάρουν τα όπλα και να στραφούν εναντίον δικαστικών, δημοσιογράφων, δικηγόρων κλπ. Η τοπική Εκκλησία υποστηρίζει πως δεν έχει κανέναν τίτλο ιερατικό.

Μάλιστα έδινε και το νούμερο του κινητού του ώστε να τον βρουν όσοι επιθυμούν να συναντηθούν μαζί του. Ο ψευδοεπίσκοπος απειλούσε με θάνατο όσους θεωρεί υπεύθυνους και καλούσε τον κόσμο σε συγκέντρωση για να πάρουν τα όπλα.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber