Οι συνήγοροι του θύματος προσέφυγαν στην Εισαγγελέα Χανίων και η οποία διέταξε την άμεση άρση της κράτησής της

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στα Χανιά, όπου 40χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών διαμαρτυρήθηκε στον άνδρα της γιατί αφαίρεσε από τον λογαριασμό των παιδιών τους το ποσό των 150.000 ευρώ που αποταμίευαν για τις σπουδές τους.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, απέναντι στην εύλογη διαμαρτυρία της 40χρονης και ενώπιον των τριών παιδιών, αρχικά την εξύβρισε και στη συνέχεια την απώθησε βίαια έξω από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, η  γυναίκα - αφού άφησε τα παιδιά στο σχολείο - πήγε στην Αστυνομία για να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του συζύγου της. Αντ’ αυτού κρατήθηκε τρεις ώρες στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, με το σκεπτικό ότι επρόκειτο να της υποβάλει ο δράστης – σύζυγος μήνυση για ψευδή καταμήνυση.

Οι συνήγοροι του θύματος προσέφυγαν στην Εισαγγελέα Χανίων και η οποία διέταξε την άμεση άρση της κράτησής της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber