Είχε συλληφθεί ξανά με την ίδια κατηγορία

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία, νησιού του Αργοσαρωνικού, μετά από την είδηση, ότι ένας ιερέας ασελγούσε σε βάρος 12χρονου.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN, ο συγκεκριμένος ιερέας -που «ιερουργεί» σε ιδιωτικό μοναστήρι σε νησί του Αργοσαρωνικού- είναι παλαιοημερολογίτης και μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά που γίνεται καταγγελία σε βάρος του.

Στο παρελθόν, ένα παιδί επίσης 12 ετών περιέγραψε στους γονείς του τι συνέβαινε όταν εκείνοι έλειπαν. Ο άνδρας έμπαινε στο σπίτι της οικογένειας, με το πρόσχημα πως γνώριζε καλά τους γονείς του. Ωστόσο, εκείνοι αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε και απευθύνθηκαν αμέσως στις Αρχές και λίγο μετά εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ήδη σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη για καταγγελία που είχε κάνει το 12χρονο παιδί και η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη και εκκρεμεί το Εφετείο. Πλέον, αναμένεται η έκβαση και της νέας υπόθεσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber