INTIME SPORTS
Τι πρόκειται να κρίνει την επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ

Διευκρινίσεις σχετικά με το κλείσιμο του ΟΑΚΑ έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Όπως τόνισε, από το πόρισμα επαναξιολόγησης του ΤΕΕ θα εξαρτηθεί το χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας για το κεντρικό γήπεδο και το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Τι ανέφερε

Ειδικότερα, ο κ. Βρούτσης, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε πως αναμένει «την απόφαση όσον αφορά την αξιολόγηση που θα κάνει το ΤΕΕ και για το ποδηλατοδρόμιο και για το αθλητικό κέντρο του γηπέδου, και στην βάση αυτής της μελέτης που θα κάνουν θα μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα χρονοδιάγραμμα ενεργειών».

«Το αθλητικό κέντρο θα επαναλειτουργήσει κανονικά όσος χρόνος και αν χρειαστεί, όση προσπάθεια και αν βάλουμε. Εξαίρεση αποτελεί το ποδηλατοδρόμιο για το οποίο έχω πάρει την εγγύηση του ΤΑΙΠΕΔ, ότι καθώς η μελέτη δείχνει διαφορετική αξιολόγηση στα ευρήματα, θα μπορούσε αυτό να κινηθεί πολύ πιο γρήγορα όσον αφορά την νέα μελέτη εφαρμογής και μέχρι το τέλος του '24 να έχει επαναλειτουργήσει» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber