Ιδιώτης ιατροδικαστής καταφτάνει στο νησί

Αναβάλλεται η κηδεία του 40χρονου εθελοντή πυροσβέστη στη Ρόδο, επειδή συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου του.

Αύριο (04/08) στη Ρόδο, θα φτάσει ιδιώτης τεχνικός σύμβουλος-ιατροδικαστής προκειμένου να εντοπίσει τα ακριβή αίτια θανάτου του 40χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ροδιακή η σημερινή διαδικασία δεν έδειξε ξεκάθαρα αποτελέσματα και για αυτόν τον λόγο η οικογένεια αποφάσισε να προχωρήσουν περαιτέρω εξετάσεις στη σορό του άτυχου συγγενή τους.

Ο εθελοντής πυροσβέστης που είχε ενεργό ρόλο στην τραγική μάχη με τις φλόγες την περασμένη εβδομάδα στο νησί, κατέληξε χθες (02/08) στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου είχε μεταφερθεί με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Η Ροδιακή σημειώνει ότι η αδελφή και τα παιδιά του εθελοντή πυροσβέστη προσέφυγαν στην εισαγγελία πρωτοδικών Ρόδου και το αστυνομικό τμήμα της Αρχαγγέλλου για να ζητήσουν εξηγήσεις για τον θάνατο του συγγενούς τους.

Με βάση το έγγραφο που κατέθεσαν, ζητούν κατεπείγουσα διαδικασία ενημέρωσης από τη νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber