Για όσους λατρεύουν τα ζεστά νερά αυτή η παραλία είναι ιδανική

Αν ανήκεις στην κατηγορία όσων δεν μπαίνουν στη θάλασσα αν δεν είναι ζεστή τότε υπάρχει μια παραλία που θα γίνει η αγαπημένη σου. Βρίσκεται στην Εύβοια και βέβαια πρόκειται για την παραλία Θερμά Λουτρά.

Αυτό που κάνει την παραλία ξεχωριστή είναι ότι η θερμοκρασία του νερού όπως αναβλύζει από την πηγή είναι μεγαλύτερη από 60 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι γενικώς η θάλασσα είναι ζεστή στο μεγαλύτερο μέρος της και έχει ζεστά νερά όλο το χρόνο.

Η παραλία Θερμά Λουτρά βρίσκεται στο χωριό Ήλια, είναι ένα μικρό ψαροχώρι, το οποίο βρίσκεται δίπλα στα Λουτρά Αιδηψού, στο Βόρειο Ευβοϊκό. Το γραφικό αυτό ψαροχώρι απέχει 98 χιλιόμετρα από την Χαλκίδα, και λιγότερο από 30 χιλιόμετρα από την Λίμνη Ευβοίας.

Αυτό που είναι γνωστό και κάνει το χωριό να ξεχωρίζει είναι ότι τα νερά των Ηλίων αναβλύζουν από μεταμορφωμένα πετρώματα τα οποία βρίσκονται σχεδόν στο επίπεδο της θάλασσας.

Κάτι ακόμη χαρακτηριστικό είναι ότι πλησιάζοντας την πηγή, η θερμοκρασία της θάλασσας ανεβαίνει. Λόγω του ότι το νερό ανακατεύεται δημιουργούνται περιοχές με μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber