ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Τους δύο άνδρες που τα ξημερώματα πήγαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και άφησαν τον 23χρονο βαριά τραυματία από μαχαιρώματα αναζητά η αστυνομία

Τους δύο άνδρες που τα ξημερώματα πήγαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και άφησαν τον 23χρονο αλλοδαπό βαριά τραυματία από μαχαιρώματα αναζητούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, όπως φέρεται να είπε στο 100 η γιατρός που τηλεφώνησε στην Αστυνομία, οι δύο άνδρες εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Το θύμα έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι στην δεξιά ωμοπλάτη και παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του. Δεν έχει ταυτοποιηθεί, ενδεχομένως είναι υπήκοος Αλβανίας ή Ρουμανίας. Στο νοσοκομείο πήγε κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών και αναζητούν κάμερες ασφαλείας που να έχουν πιάσει τις κινήσεις των δύο συνοδών του.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 - Ο πολιτικός «καύσωνας» του Μητσοτάκη: Ο στόχος για «ασφαλή» αυτοδυναμία και το μήνυμα…μην ράβετε κουστούμια | Έθνος (ethnos.gr)

Συγκλονιστική ιστορία: Βρέφος γεννήθηκε στις 23 εβδομάδες και ζύγιζε 450 γραμμάρια - Κατάφερε να επιζήσει, αφήνοντας άφωνους τους γιατρούς | Έθνος (ethnos.gr)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber