INTIME NEWS
Ελεύθερος ο τρίτος συλληφθέντας χωρίς όρους

Μετά τη σημερινή τους απολογία, προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για τον 29χρονο φερόμενο ως εγκέφαλος του κυκλώματος μαστροπείας και τον 24χρονο πρώην τρόφιμο της «Κιβωτού του Κόσμου» Ελλάδιο. Αντίθετα, ο τρίτος από τους συλληφθέντες κρίθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από διαφορετικούς άντρες, που την έπειθαν να φεύγει κρυφά από τη Μονάδα Προστασίας Νεανίδων «Αγία Βαρβάρα» και αναφορές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 50 περιστατικά.

Οι τρεις συλληφθέντες απολογήθηκαν για βαριές κατηγορίες που κατά περίπτωση αφορούν τα αδικήματα της μαστροπείας, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η 14χρονη γνώρισε αρχικά τον βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος είναι 29 ετών και πατέρας ανήλικων παιδιών, ο οποίος φέρεται να ξεκίνησε την εκπόρνευσή της.

Οι δύο παραπάνω, όπως κι ένας συνομήλικός τους κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, όπου μάλιστα έγινε και καταγραφή σε βίντεο. Το οπτικοακουστικό υλικό εντοπίστηκε στο κινητό ενός εκ των κατηγορουμένων.

Οι αρχές εκτιμούν να αναφέρουν ότι ενδέχεται κάθε απουσία της ανήλικης από την δομή να σηματοδοτεί ένα «ραντεβού» κακοποίησης.

Η δικαστική έρευνα συνεχίζεται ώστε μεταξύ άλλων να προσδιοριστεί το εύρος της υπόθεσης και να διαπιστωθεί εάν η 14χρονη ήταν το μοναδικό κορίτσι που παρασύρθηκε από τον μαστροπό ή αν η υπόθεση αφορά την δράση μεγάλου κυκλώματος με θύματα ευάλωτα παιδιά. Διερευνάται φυσικά και ο χρόνος εκκίνησης των πράξεων σε βάρος της ανήλικης και τυχόν άλλοι εμπλεκόμενοι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber