Εκκενώθηκαν ο σταθμός Λαρίσης, ο σταθμός «Μεταξουργείο» και δύο ξενοδοχεία έπειτα από τηλεφωνήματα για βόμβα

Στην εκκένωση του σταθμού Λαρίσης, του σταθμού «Μεταξουργείο» και δύο ξενοδοχείων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από απειλητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 8:40 έγιναν τηλεφωνήματα που προειδοποίησαν για βόμβα στον σταθμό Λαρίσης και στα ξενοδοχεία Novotel στη Μιχαήλ Βόδα και Stanley στη Θ. Δηλιγιάννη, κοντά στο Μεταξουργείο.

Συγκεκριμένα, τηλεφώνημα για βόμβα στις 8:40 το πρωί δέχθηκε η ΕΛ.ΑΣ. από άγνωστο, ο οποίος ενημέρωσε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στον «Σταθμό Λαρίσης», η οποία θα εκκραγεί σε τρεις ώρες.

Ακολούθησε δύο λεπτά μετά (8:42) τηλεφώνημα για βόμβα που έχει τοποθετηθεί μπροστά στο ξενοδοχείο «Stanley» που βρίσκεται πάνω από τον σταθμό του μετρό «Μεταξουργείο» στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Στις 8:44, υπήρξε 3ο τηλεφώνημα με το οποίο ο άγνωστος ενημέρωσε για τοποθέτηση βόμβας στο ξενοδοχείο Novotel στον Άγιο Παντελεήμονα, στην οδό Μιχαήλ Βόδα. 

Για τον σκοπό αυτό, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο Θ. Δηλιγιάννη, στην οδό Οδό Οδυσσέως από το ύψος της Κολωνού ως το ύψος της διασταύρωσης με τη Δηλιγιάννη και στη Μιχαήλ Βόδα από το ύψος της διασταύρωσης με τη Λιοσίων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber